Як приготувати суп-пюре з гарбуза та картоплі:
- Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо 3-4 хвилини на олії, додаємо порізаний на шматочки гарбуз, смажимо все 10-25 хвилин.
- Перекладаємо гарбуз в каструлю, додаємо до нього картоплю, чебрець і вливаємо овочевий бульйон. Доводимо до кипіння і варимо 15-20 хвилин, поки картопля не стане м’якою.
ГОТУЄМО З НАМИ
Суп з галушками - Подрібнюємо все блендером до стану пюре, додаємо сіль та перець за смаком. Вливаємо вершки і варимо суп ще 5 хвилин.
- На сухій пательні обсмажуємо шматочки бекону.
- Суп подаємо зі шматочками бекону, гарбузовим насінням, прикрашаємо листочками чебрецю.
Суп-пюре з гарбуза та картоплі готовий!