Як приготувати суп-пюре з гарбуза з вершками:
- Цибулю нарізаємо кільцями, часник очищаємо і пасеруємо на оливковій олії в каструлі з подвійним дном, поки він не стане прозорим. Часник різати не варто, адже він потрібний лише для аромату – після обсмажування його можна викинути.
- Очищений гарбуз нарізаємо на середні шматочки і кладемо до обсмаженої цибулі.
ГОТУЄМО З НАМИ
Гарбузовий суп – рецепт покроковий - Заливаємо все бульйоном і варимо під кришкою протягом 20 хвилин.
- Блендером подрібнюємо гарбуз до стану пюре. Додаємо вершки, мускатний горіх та сіль. Доводимо суп-пюре з гарбуза до кипіння і знімаємо з вогню.
Гарбузовий суп-пюре з вершками готовий!