Як готувати стручкову квасолю: 7 порад

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиВегетаріанство
Молода стручкова квасоля, або, як її ще називають у нас, спаржева, — ніжна, соковита і м'яка. Вона дуже швидко готується, і тут дуже важливо не переварити її, інакше квасоля стане волокнистою та несмачною. Правильно приготувати квасоляю допоможуть наші прості поради
Зберегти в кулінарну книгу

Як готувати стручкову квасолю

  1. Перед варінням обрізаємо кінчики стручків квасолі. Також її можна на пару годин замочити у воді.
  2. Воду, в якій буде готуватися квасоля, слід довести до кипіння. Саму квасоля перед варінням швидко промити під гарячою водою.
  3. Відварюємо квасолю 5-6 хвилин, якщо квасоля заморожена – то 8 хвилин з моменту закипання води, готуємо на пару – 8-10 хвилин. Якщо ви збираєтеся після заморозити квасолю, її потрібно відварювати не більш 2-3 хвилин.
    ГОТУЄМО З НАМИ
    Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
  4. Відварена стручкова квасоля повинна залишитися твердою, але не хрустіти.
  5. Готову квасолю відразу після того, як вона приготовлена, швидко занурюємо в ємність з дуже холодною водою – це не дасть квасолі перетравитися і відновить її колір і структуру.
  6. Зварену квасолю можна заморозити: охолоджуємо стручки, розрізаємо їх на частини і відправляємо в морозилку в поліетиленовому пакеті.
  7. Перед подачею квасолю розігріваємо сотейнику або сковороді, щоб випарувалася рідина. За смаком додаємо сіль, перець і вершкове масло. Можна також додати зелень і лимонний сік.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чи можна їсти свинину на Новий рік 2019?
Моцарелла Ді Буфалло
10 несподіваних порад приготування курки
Зимове меню: 5 рецептів страв, що зігрівають
Як прикрасити новорічний стіл 2019 — кращі ідеї
Як вибрати м’ясо індички: 7 правил
Кекси, мафіни, капкейки — у чому різниця?
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
10 хитрощів від шеф-кухарів
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв
Горіховий Спас 2018: що потрібно і не можна робити, щоб рік був хорошим
Латте і капучино: 5 відмінностей

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік