Скільки випікати бісквіт в духовці?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Спекти легкий, повітряний бісквіт — легше, ніж здається! Досить знати парочку секретів і, звичайно, практикуватися!
Зберегти в кулінарну книгу

Як спекти ідеальний бісквіт

Отже, ви вже приготували ідеальне тісто для бісквита. Але що робити далі? Як правильно і скільки випікати бісквіт в духовці?

  1. Тісто для бісквіта не повинно настоюватися – перелийте його в форму для випікання, як тільки приготуєте.
  2. Ставте тісто в духовку обережно: бісквіт боїться тряски і може «осісти» навіть від різкого бавовни дверцят духовки.
    ГОТОВИМ С НАМИ
    Бисквитный торт с клубникой
  3. Перші 30 хвилин випікання до духовки краще взагалі не підходити і ні в якому разі не відкривати дверцята. Інакше замість бісквіта у вас вийде омлет.
  4. Випікати бісквіт найкраще в режимі конвекції. Перші півгодини – при 180 ° C, потім зменшити температуру до 160 ° C.
  5. Якщо тісто піднімається «горбом», це означає, що ваша духовка нагрівається нерівномірно. Наступного разу поставте на верхній рівень додатковий лист.
  6. Якщо ж бісквіт підгорає знизу, встановіть внизу невелику жароміцну ємність з водою.
  7. Готовий бісквіт треба залишити в духовці ще на 10-15 хвилин. Потім дістати і обережно витягти з форми.

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквіт — класичний рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
10 хитрощів від шеф-кухарів
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв
Горіховий Спас 2018: що потрібно і не можна робити, щоб рік був хорошим
Латте і капучино: 5 відмінностей
5 неочевидних способів приготування риби, про які ви можете не знати
Як приготувати справжню шаурму вдома
5 секретів ідеальної консервації від наших мам і бабусь
Як заморозити шпинат? 3 простих способи
Як готувати стручкову квасолю: 7 порад
Як посмажити баклажани без зайвого жиру
Як правильно приготувати суп з горохом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів