Як приготувати суп з потрухами
- Курячі потрухи заливаємо водою, варимо.
- Виймаємо потрухи, дрібно нарізаємо, бульйон проціджуємо.
- Помідор очищуємо від насіння і шкірки, дрібно нарізаємо.
- Перець очищуємо від насіння і серцевини, дрібно шаткуємо.
- Цибулю розрізаємо на дві половинки.
- На розігріту пательню з оливковою олією кладемо половинки цибулі, обсмажуємо на сильному вогні, додаємо потрухи, кладемо нарізані помідори та перець. Пасеруємо близько 3-5 хвилин.
- У киплячий бульйон додаємо обсмажені потрухи з овочами, варимо на повільному вогні близько 5 хвилин. Солимо, перчимо.
- Лимон розрізаємо навпіл: з однієї половинки вичавлюємо сік, додаємо його в суп, іншу нарізаємо для порцій. При подачі в суп кладемо часточки лимона.
ГОТУЄМО З НАМИ
Курячі потрухи. 10 місце. Шашлички із курячих шлунків і сердечок