Консоме с зелёным горошком


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Морковь1шт
Бульон500мл
Горошек зелёный2ст.л.
Яйцо2шт
Перец чёрный молотый0по вкусу
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Морковь очищаем, моем под холодной проточной водой и нарезаем кубиками. Кладем подготовленную морковь и зеленый горошек в кипящий бульон. Доводим до кипения и варим на слабом огне в течение 5 минут. Затем солим, перчим и варим еще 2 минуты. При подаче украшаем половинкой вареного яйца.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Грибна окрошка на мінеральній воді
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Окрошка на сиворотці
Окрошка з креветками в крижаній чаші (Все буде добре, відео)
Ароматний суп айнтопф
Японський суп Торі рамен
Молочний суп з полуницею
Швидкий сирний суп з сьомгою
Суп з ревеню
Журек – рецепт польського супу
Холодник на мінеральній воді (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити