Інгредієнти (порцій: 15)
- 2 кг помідорів
- 1 кг червоного солодкого перцю
- 2 стручки червоного гострого перцю
- 100 г часнику
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 склянки оцту 9%
- 1/2 склянки олії
- 1 ст.л. солі
ГОТУЄМО З НАМИ
Аджика з волоськими горіхами (фоторецепт)
Як приготувати аджику з помідорів:
- Всі овочі, окрім часнику, прокручуємо в м’ясорубці або комбайні і викладаємо в сотейник.
- Тушкуємо овочі протягом 40 хвилин, згодом додаємо сіль, цукор, вливаємо оцет і олію. Варимо ще 5 хвилин.
- Видавлюємо часник і додаємо до овочів, проварюємо ще близько 5 хвилин.
Аджику розкладаємо по стерилізованих банках і закочуємо.
Читайте також як приготувати домашній кетчуп з томатної пасти.