Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
З кабачків виходять не тільки відмінні закуски, а й десерти. Наприклад, варення, яке неодмінно порадує вас сніжною зимою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимон2 шт
Сахар1000 г
Кабачки1500 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Джем із кабачків

Як приготувати варення з кабачків

  1. Тверді кабачки очищаємо від шкірки і, якщо кабачок старий, видаляємо насіння.
  2. Нарізаємо кабачки невеликими брусочками.
  3. Лимони добре промиваємо, обшпарюємо окропом і разом з шкіркою перебиваємо в блендері.
  4. Кабачки засипаємо цукром (350 г) і залишаємо на 60 хвилин, щоб вони пустили сік.
  5. Викладаємо кабачки з сиропом в каструлю, додаємо цукор, що залишився, і доводимо до кипіння.
  6. Коли закипить, додаємо лимонне пюре і варимо 15 хвилин.
  7. Після наповнюємо варенням стерилізовані банки і закупорюємо.

Варення із кабачков — відеорецепт

ГОТУЄМО З НАМИ
Варення з пелюсток троянд (Все буде добре – відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сухе варення з яблук: простий рецепт приготування
Варення з винограду
Аджика (фоторецепт)
Мочений виноград
Аджика з помідорів
Білі гриби у вершковому маслі
Баклажани на зиму: найкращі рецепти
Заготовки для готовки: корисні напівфабрикати на зиму
Бастурма по-домашньому: 3 найкращі рецепти
Апетитні помідори в горіховому маринаді
Як заморозити овочі на зиму
Бурштинове варення з кавунових кірок (фоторецепт)
Помідори у власному соку (фоторецепт)
В’ялені помідори на зиму: найкращі рецепти
В’ялені помідори в олії

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар