Помідори по-вірменськи від Мікаєля Арояна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

35_main

Інгредієнти:

помідори – 1,5 кг

перець чилі – 1 шт.

лавровий лист – 1 шт.

сіль – 110 г

базилік – 5 гілочок

петрушка – 10 гілочок

кінза – 10 гілочок

часник –  7 зубчиків

капуста – 1 лист

Приготування:

1. У воду додайте сіль, лавровий лист і доведіть до кипіння. Потім трохи остудіть розсіл.

2. Подрібніть перець чилі та часник. Базилік, кінзу і петрушку загорніть в капустяний лист і дрібно наріжте. Змішайте зелень з часником і перцем.

3. Помідори розріжте навхрест, не дорізаючи до місця кріплення плодоніжки 1 см. Нафаршируйте начинкою із зелені. Залийте помідори розсолом і поставте під прес. Залиште настоюватися на 3-4 дні.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити