Помідори по-вірменськи від Мікаєля Арояна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

35_main

Інгредієнти:

помідори – 1,5 кг

перець чилі – 1 шт.

лавровий лист – 1 шт.

сіль – 110 г

базилік – 5 гілочок

петрушка – 10 гілочок

кінза – 10 гілочок

часник –  7 зубчиків

капуста – 1 лист

Приготування:

1. У воду додайте сіль, лавровий лист і доведіть до кипіння. Потім трохи остудіть розсіл.

2. Подрібніть перець чилі та часник. Базилік, кінзу і петрушку загорніть в капустяний лист і дрібно наріжте. Змішайте зелень з часником і перцем.

3. Помідори розріжте навхрест, не дорізаючи до місця кріплення плодоніжки 1 см. Нафаршируйте начинкою із зелені. Залийте помідори розсолом і поставте під прес. Залиште настоюватися на 3-4 дні.

Video: Рецепт помідорів по-вірменськи

Мікаель Ароян розповів, як приготувати помідори по-вірменськи, - дивіться рецепт на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму