Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво ділиться своїм рецептом вареників

“Не додаю в тісто яйця – так воно виходить твердим. А замість молока додаю кефір. Трохи соди в тісті також зробить вареники пишнішими, але я все ж надаю перевагу кефіру”, – розкриває секрет своїх улюблених вареників Ектор.

Інгредієнти

Тісто

  • Борошно – 680 г
  • Кефір – 230 мл
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Трохи теплої води

Начинка

  • М’ясо відварне (краще куряче) – за смаком
  • Гриби, подрібнені й обсмажені (підходять шампіньйони) – за смаком
  • Відварну картоплю – за смаком
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком

Як готувати

  1. Змішуємо інгредієнти для тіста. Готове тісто розкочуємо в пласт товщиною 1,5 мм. Формочкою вирізаємо кола діаметром 5-7 см, викладаємо на них фарш і защипуємо краї. Обрізки тіста використовуємо для повторного розкочування.
  2. Фарш готуємо з відвареного м’яса, обсмажених грибів і відвареної картоплі (пропущених через м’ясорубку) з додаванням солі й чорного меленого перцю.
  3. Вареники додаємо в підсолений окріп, відварюємо до готовності й подаємо, поливши рослинним маслом або сметаною.

Читайте також: Вареники на пару

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо