Як приготувати вафельні трубочки
- Білки збиваємо з цукровою пудрою у густу масу. Додаємо розтоплене вершкове масло та борошно, змішане з крохмалем. Ретельно перемішуємо до однорідності.
- Тісто має бути схожим на густу сметану. Миску з тістом затягуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
- Перед випічкою перемішуємо тісто ложкою від низу до верху.
- За допомогою перевернутого догори дном блюдця і олівця малюємо на пергаменті кола на відстані 1-2 см один від одного.
- Перевертаємо пергамент з фігурами на іншу сторону та застилаємо ним деко. У центр кожного кола викладаємо по 1,5 ст. л. тіста.
- Розрівнюємо тісто, формуючи кола діаметром 15 см і товщиною 2 мм. Випікаємо вафлі при температурі 160 ° C 4-5 хвилин.
- Скручуємо кожну вафлю у трубочку або конус. Наповнюємо начинкою.
ГОТУЄМО З НАМИ
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук