ГОТУЄМО З НАМИ
Лавандове морозиво (фоторецепт)
Як приготувати сирне морозиво
Готуємо сирну масу
1.Розтираємо жовток з цукром
2. Перетираємо сир через сито. Змішуємо його з жовтком і перекладаємо масу в форму
3. Відправляємо сирну масу в морозилку на 20 хвилин
Готуємо печиво
1. Змішуємо борошно, сметану, цукор, жовток і вершкове масло. Замішуємо і розгортаємо тісто, виїмкою вирізаємо кругле печиво
2. Випікаємо печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 8 хвилин
3. Для соусу нарізаємо вишні, викладаємо їх в сотейник, додаємо воду, 10 грамів цукру і варимо 3 хвилини
4. Подрібнюємо вишні і проціджуємо соус через сито
5. Для карамельної сітки: розтоплюємо цукор до стану карамелі. Малюємо карамеллю малюнок на пергаменті й охолоджуємо
Подача морозива
На дно тарілки наливаємо вишневий соус, викладаємо на нього печиво. Зверху викладаємо сирне морозиво. Прикрашаємо десерт карамельним декором.
ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадне морозиво (фоторецепт)
Сирне морозиво з печивом готово!