Паска з коньяком від Алли Ковальчук (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиВеликдень 2018
Пишна й ароматна паска з додаванням коньяку від кулінарного експерта Алли Ковальчук
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свіжі дріжджі30 г
Молоко100 мл
Цукор150 г
Борошно300 г
Сир кисломолочний250 г
Яйця2 шт
Жовток1 шт
Масло50 г
Ізюм60 г
Коньяк100 мл
Молочний шоколад50 г
Чорний шоколад50 г
Вершки 33%100 мл
Додати в список покупок

Як приготувати паску з коньяком

  1. Розмішуємо дріжджі з цукром, борошном, молоком і на 10 хвилин ставимо в тепле місце.
  2. Яйця і жовток збиваємо з цукром, вершковим маслом, ваніліном і сіллю.
  3. Борошно змішати з сирно-вершковою масою і опарою. Додаємо промиті родзинки, вимочений в коньяку.
  4. Заповнюємо тестом на 1/3 змащену маслом форму і залишаємо його на 45 хвилин.
  5. Випікаємо в розігрітій духовці 10 хвилин при температурі 200 ° С, а потім ще 45 хвилин при температурі 180 С.
  6. Для глазурі розтоплюємо на водяній бані шоколад, додаємо вершки. Готову паску поливаємо глазур’ю.

Читайте також: 

Як приготувати паску з коньяком — відеорецепт

Читайте также: Рецепты на Пасху 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашні пиріжки з гарбузом: простий рецепт
Яблучні оладки
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак
Ладу — рецепт індійських солодощів
Груші, запечені з сиром і горіхами
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Капкейки: 5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак