Паска з коньяком від Алли Ковальчук (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиВеликдень 2018
Пишна й ароматна паска з додаванням коньяку від кулінарного експерта Алли Ковальчук
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свіжі дріжджі30 г
Молоко100 мл
Цукор150 г
Борошно300 г
Сир кисломолочний250 г
Яйця2 шт
Жовток1 шт
Масло50 г
Ізюм60 г
Коньяк100 мл
Молочний шоколад50 г
Чорний шоколад50 г
Вершки 33%100 мл
Додати в список покупок

Як приготувати паску з коньяком

  1. Розмішуємо дріжджі з цукром, борошном, молоком і на 10 хвилин ставимо в тепле місце.
  2. Яйця і жовток збиваємо з цукром, вершковим маслом, ваніліном і сіллю.
  3. Борошно змішати з сирно-вершковою масою і опарою. Додаємо промиті родзинки, вимочений в коньяку.
  4. Заповнюємо тестом на 1/3 змащену маслом форму і залишаємо його на 45 хвилин.
  5. Випікаємо в розігрітій духовці 10 хвилин при температурі 200 ° С, а потім ще 45 хвилин при температурі 180 С.
  6. Для глазурі розтоплюємо на водяній бані шоколад, додаємо вершки. Готову паску поливаємо глазур’ю.

Читайте також: 

Як приготувати паску з коньяком — відеорецепт

Читайте также: Рецепты на Пасху 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування
Мурашник зі згущеним молоком
Сирний кекс
Медовик зі згущеним молоком – простий рецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму