Горіхові десерти: ТОП-3 рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Шоколадні тістечка з горіхами, горіховий і горіхово-маковий торт - це ті десерти, які захочеться приготувати знову і знову.
Зберегти в кулінарну книгу

Шоколадні тістечка з горіхами

Складові:

  • Цукор – 240 г;
  • Пшеничне борошно – 120 г;
  • Какао – 120 г;
  • Сіль – 0,5 ч. л.;
  • Вершкове масло – 230 г;
  • Яйце – 4 шт .;
  • Ваніль – 0,5 ст. л .;
  • Волоські горіхи – 110 г;
  • Шоколадна стружка – 75 г

Як приготувати шоколадні тістечка з горіхами

  1. Злегка підсмажуємо горіхи в духовці. Для цього на деко викладаємо горіхи і поміщаємо в розігріту духовку до 180 градусів на 7-10 хвилин. Перекладаємо деко і даємо горіхам охолонути.
  2. Розтоплюємо вершкове масло.
  3. У глибокому посуді з’єднуємо цукор, какао, ванілін, сіль і борошно.
  4. Наливаємо тепле топлене масло і перемішуємо.
  5. Забиваємо курячі яйця. І ретельно розмішуємо до однорідної консистенції.
  6. Додаємо подрібнені горіхи і шоколадні стружки, перемішуємо.
  7. Стелим на дно форми пекарській папір, викладаємо шоколадне тісто і рівномірно розподіляємо суміш шаром по формі. Зверху посипаємо волоськими горіхами
  8. Випікаємо 25-30 хвилин в розігрітій духовці, при 180-200 градусах.
  9. Даємо тісту охолонути в деку, потім перекладаємо на плоску поверхню.
  10. Повністю остудивши, поділяємо на порційні шматки.

Горіховий торт

Складові

  • Горіхи чищені – 1 кг;
  • Масло вершкове, охолоджене (для тесту) – 300 г;
  • Пудра цукрова (для тіста) – 150 г;
  • Борошно (для тіста) – 500 г;
  • Яйця (для тесту) – 2 шт .;
  • Розпушувач (для тіста) – 5 г;
  • Яєчні жовтки (для заливки) – 9 шт .;
  • Тростинний цукор (для заливки) – 250 г;
  • Вершки 30% (для заливки) – 250 г;
  • Згущене молоко (для заливки) – 250 г

Як приготувати горіховий торт дивіться тут.


Горіхово-маковий торт

 

Складові:

  • Борошно – 2.25 склянки;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Волоські горіхи – 0,75 склянки;
  • Крохмаль – 3 ст. л .;
  • Мак – 0,5 склянки;
  • Сода – 1,5 ч. л.;
  • Родзинки – 0,5 склянки;
  • Вершкове масло – 150 г;
  • Згущене молоко – 200 мл;
  • Чорний шоколад – 1 плитка;
  • Сметана (25%) – 360 мл;
  • Цукор – 1,5 склянки

Як приготувати горіхово-маковий торт дивіться тут

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці