Рецепти страв, у яких не обійтися без волоських горіхів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Хочете приготувати щось особливе? Додайте до списку основних інгредієнтів волоські горіхи. Сьогодні готуємо горіхову пасту, рулет, печиво і млинці.
Зберегти в кулінарну книгу

Рулет з айви, горіхів і меду

Складові:

  • Айва – 500 г;
  • Лимон – 1 шт .;
  • Гарбуз – 500 г;
  • Волоські горіхи (обсмажені) – 600 г;
  • Мед – 70 г;
  • Цукор – 600 г;
  • Желатин – 25 г;
  • Вода – 125 мл

Дивіться відео рецепт приготування рулету з айви, горіхів і меду тут.


Горіхова паста з волоських горіхів

Складові:

  • Горіхи – 400 г;
  • Рослинна олія – ​​3 ст. л .;
  • Сіль – 0,25 ч. л.;
  • Мед – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування горіхової пасти з волоських горіхів

  1. Очищаємо горіхи, обсмажуємо на пательні без масла.
  2. Подрібнюємо горіхи за допомогою блендера.
  3. Додаємо олію, продовжуємо збивати до однорідної, еластичної маси.
  4. Додаємо сіль і мед, продовжуємо збивати.
  5. Пересипаємо пасту в скляну банку.

Зберігаємо в холодильнику не більше двох місяців.


Печиво з яблуками, фініками і горіхами

Складові:

  • Волоські горіхи – 16 половинок;
  • Розпушувач – 1 пакетик;
  • Коричневий цукор – 4 ст. л .;
  • Лимонний сік – 1 ст. л .;
  • Фініки – 200 г;
  • Яблуко – 2 шт .;
  • Вівсяні пластівці – 1 склянка;
  • Мед – 4 ст. л .;
  • Масло вершкове – 100 г;
  • Борошно – 1 склянка

Покроковий рецепт приготування печива з яблуками, фініками та горіхами

  1. Фініки нарізаємо невеликими шматочками, попередньо видаливши кісточки. Яблука миємо, розрізаємо на 4 частини і виймаємо серцевину. М’якоть дрібно нарізаємо.
  2. У каструлі розтоплюємо вершкове масло. Додаємо цукор і мед. Ретельно перемішуємо, поки цукор повністю не розчиниться.
  3. Додаємо фініки і готуємо усе разом протягом 4 хвилини. Всипаємо борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, яблука і лимонний сік. Перемішуємо.

Продовження рецепта тут


Млинці з волоськими горіхами

Складові:

  • Кремовий сир (розм’якшений) – 65 г;
  • Рікотта – 150 г;
  • Шоколадна стружка (солодка) – 125 г;
  • Цедра апельсина (терта) – 2 ст. л .;
  • Волоські горіхи (подрібнені) – 0,5 склянки;
  • Млинці – 6 шт.

Як приготувати млинці з волоськими горіхами дивіться тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пироги зі шпинатом: 3 кращих рецепта
Печиво: 5 домашніх рецептів
Ніжні панкейки: рецепти на будь-який смак
Суботні закуски: 5 простих рецептів
Вихідні по-грузинськи: готуємо хінкалі, хачапурі, пхалі
Здоровий сніданок: рецепти страв з гарбуза
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Останні вітаміни: 5 простих і оригінальних страв з баклажанів
Пельмені світу: різновиди та рецепти
5 оригінальних рецептів овочевого рагу
Святкове меню: що приготувати коханому
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
Що приготувати із обліпихи: 5 кращих рецептів
Що приготувати із айви: 3 оригінальні ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви