Як приготувати Ньоккі
- Картоплю відварюємо в мундирах. Чистимо, не охолоджуючи, і розминаємо.
- Додаємо борошно, яйце, тертий сир, сіль, прянощі та замішуємо тісто. Повинна вийти однорідна густа маса. Муки потрібно додати рівно стільки, щоб з тістом можна було працювати. При цьому намагаємося якомога менше місити тісто.
- Отримане тісто ділимо на чотири частини. Кожну частину розкачуємо в джгут товщиною приблизно 2 см. Нарізаємо Ньоккі шириною 2 см.
- Кожен шматочок злегка придавлюємо виделкою.
- Відварюємо в киплячій, злегка підсоленій воді до готовності.
Ньоккі можна приправити соусом Песто
Читайте також, як приготувати смажену картоплю.