Чахохбілі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Грузинська кухня
Чахохбілі - це відома страва грузинської кухні, що представляє із себе тушковану курку з овочами. Варто відзначити, що чахохбілі - це не суп, а друга страва!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курка1 шт
Рослинна олія6 ст.л.
Цибуля1 шт
Томатна паста2 ст.л.
Помідори4 шт
Солодкий перець2 шт
Гострий перець1 шт
Часник4 зубчики
Аджика1 ч.л.
Сунелі0,5 ч.л.
Кінза1 пучок
Спеції за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Хачапурі по-аджарськи (фоторецепт)

Як приготувати чахохбілі

  1. Миємо курку, обсушуємо. Обробляємо її на стандартні невеликі шматочки.
  2. Викладаємо в каструлю курку, підливаємо 2 ст. ложки рослинної олії, злегка солимо (1 чайна ложка). Закриваємо кришкою і тушкуємо на дуже повільному вогні приблизно 20 хвилин.
  3. Чистимо і миємо цибулю, ріжемо на півкільця. Нагріваємо сковороду, наливаємо 3-4 ст. ложки олії. Протушковуємо, помішуючи, але не сильно. По закінченню 20 хвилин, як курка тушкується, – всипаємо підсмажену цибулю до неї в каструлю. Тушкуємо курку вже з цибулею.
  4. Миємо та крупно ріжемо помідори. Додаємо 2 ст. ложки томатної пасти на сковорідку, в якій смажилась цибуля, і підсмажуємо її протягом 1 хвилини на великому вогні. Кидаємо різані помідори в томатну пасту і тушкуємо разом з нею 2 хвилини. Додаємо обсмажування до курки в каструлю.
  5. Миємо, чистимо і ріжемо соломкою перець. Додаємо до курки і все разом тушкуємо. Додаємо трохи води, так, щоб курка і овочі не особливо випирали.
  6. Додаємо в каструлю 1 ч. ложку аджики. Миємо та ріжемо зелень петрушки та кінзи. Додаємо половину зелені й гострий перець за смаком. Тушкуємо курку ще 20-30 хвилин.
  7. Чистимо і дрібно ріжемо часник. Додаємо часник, зелень, що залишилася, спеції.
  8. Все перемішуємо і закриваємо кришкою. Через 10 хвилин чахохбілі можна подавати на стіл.

Готовність чахохбілі визначається по курці – вона повинна бути сильно розвареною, розпадатися на шматки.

ГОТУЄМО З НАМИ
Пхалі

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Запечена картопля з грибами
Індичка, запечена в духовці
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Брюссельська капуста по-італійськи
13 рецептів картоплі в духовці
Піца народів світу
Аранчіні — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)