Курячі ніжки Дюшес
Інгредієнти:
- груша – 4 шт.;
- курячі гомілки – 6 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- паличка кориці – 1 шт.;
- кінза – 5 гілочок;
- корінь імбиру – 5 см;
- білий мелений перець – 3 г;
- вершкове масло – 50 г;
- коричневий цукор – 100 г;
- паприка – 2 г;
- суміш каррі – 2 г.
Спосіб приготування
Змішайте коричневий цукор, паприку, білий мелений перець і сіль. Залийте суміш окропом і дайте настоятися 20 хвилин. У цей час обсмажте нарізану кубиком цибулю у пательні на розігрітій олії до золотистого кольору. Продовження рецепта читайте тут.
Фаршировані курячі ніжки з овочами
Інгредієнти:
- курячі ніжки – 3 шт.;
- курячі серця – 250 г;
- вершкове масло – 20 г;
- куркума – 3 г;
- чорний мелений перець – 3 г;
- діжонська зернова гірчиця – 40 мл;
- гірчиця (соус) – 40 мл;
- картопля – 3 шт.;
- гарбуз – 300 г;
- броколі – 200 г;
- маслини – 100 г;
- лимон – 1 шт.
Спосіб приготування
Приготуйте начинку: обсмажте на олії порізану кубиком цибулю до золотистого. Потім додайте курячі серця, розрізані навпіл, і сіль. Перемішайте та смажте 7 хв. Дайте охолонути. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Курячі ніжки в тісті
Інгредієнти:
- курячі ніжки – 3 шт.;
- болгарський перець (червоний) – 3 шт.;
- сушений мелений часник – 2 г;
- борошно – 25 г;
- яйце – 1 шт.;
- листкове тісто – 500 г.
Спосіб приготування
Зніміть з ніжок шкірку та видаліть стегнову кістку. Натріть ніжки сумішшю із сушеного часнику, чорного меленого перцю і солі, залиште на 10 хв. Наріжте болгарський перець. Продовження рецепта читайте тут.