Як приготувати перлотто
- Відварюємо курку в літрі води. Готовий бульйон проціджуємо.
Щоб бульйон був ароматний, покладіть у нього під час приготування цілу цибулину, моркву й ароматні коріння
- Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
- У глибокому сотейнику розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю з часником до м’якості.
- Промиваємо перловку і кладемо її до цибулі. Трохи обсмажуємо.
- Вливаємо до крупи вино. Варимо, помішуючи, поки воно не випарується.
- Вливаємо на пательню бульйон невеликими порціями.
- Поки готується крупа, обсмажуємо на окремій пательні порізані свіжі гриби та шматочки вареної курки.
- Додаємо гриби з м’ясом до перловки, перемішуємо.
- Заправляємо готову страву вершковим маслом і тертим сиром. Відразу ж подаємо до столу, прикрасивши зеленню чебрецю і базиліка.