Шакшука

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Єврейська кухняСніданки
Як приготувати традиційну шакшуку — омлет ізраїльської кухні
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця4 шт
Томати у власному соку4 шт
Часник4 зубчика
Гострий перець1/2 шт
Оливкова олія4 ст.л.
Зірадрібка
Кінзадрібка
Цукор, сільдрібка
Перецьза смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Яйця по-кубинськи

Як приготувати шакшуку

  1. У сковороді розігріваємо олію та злегка обсмажуємо часник та гострий перець. Коли проявиться аромат, додаємо зіру та томати. Готуємо 10 хвилин
  2. Додаємо цукор та сіль, добре перемішуємо.
  3. Наливаємо соус в порційні жаростійкі миски, робимо поглиблення та вбиваємо яйця. Солимо, перчимо та ставимо в розігріту до 180 ° С духовку. Випікаємо до тих пір, поки білок не стане щільним.

Важливо: жовток не повинен затягнуться плівкою

Виймаємо шакшуку та присипаємо кінзою. Подаємо з хлібом, коржами або овочевим салатом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Полуничний омлет-суфле

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині