Шакшука

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Єврейська кухняСніданки
Як приготувати традиційну шакшуку — омлет ізраїльської кухні
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця4 шт
Томати у власному соку4 шт
Часник4 зубчика
Гострий перець1/2 шт
Оливкова олія4 ст.л.
Зіра дрібка
Кінза дрібка
Цукор, сіль дрібка
Перець за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Яйця по-кубинськи

Як приготувати шакшуку

  1. У сковороді розігріваємо олію та злегка обсмажуємо часник та гострий перець. Коли проявиться аромат, додаємо зіру та томати. Готуємо 10 хвилин
  2. Додаємо цукор та сіль, добре перемішуємо.
  3. Наливаємо соус в порційні жаростійкі миски, робимо поглиблення та вбиваємо яйця. Солимо, перчимо та ставимо в розігріту до 180 ° С духовку. Випікаємо до тих пір, поки білок не стане щільним.

Важливо: жовток не повинен затягнуться плівкою

Виймаємо шакшуку та присипаємо кінзою. Подаємо з хлібом, коржами або овочевим салатом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Полуничний омлет-суфле

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?
Паста з морепродуктами в сметанному соусі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка