5 грибних крем-супів, які зігріють вас цієї осені

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші страви
5 рецептів ароматних грибних крем-супів, які потрібно приготувати цієї осені.
Зберегти в кулінарну книгу

Грибний крем-суп з печериць

Складові:

  • Курячий бульйон – 400 мл;
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт .;
  • Печериці – 500 г;
  • Борошно – 2 ст. л .;
  • Вершкове масло – 40 г;
  • Олія – ​​2 ст.л .;
  • Вершки (20%) – 200 мл;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком

Як приготувати грибний крем-суп з печериць

  1. Варимо курячий бульйон. Гарненько миємо печериці та ріжемо їх. Потім нарізаємо ріпчасту цибулю
  2. Обсмажуємо цибулю з грибами на олії близько 20 хвилин, додавши дрібку солі і чорного меленого перцю
  3. Викладаємо обсмажені гриби з цибулею в блендер, додаємо 1/3 частину бульйону і все подрібнюємо до кремоподібного стану

Продовження рецепта читайте тут.


Суп зі свіжих грибів

как варить грибной суп из свежих грибов

Складові:

  • Гриби 500 г
  • Морква 2 шт
  • Корінь петрушки 1 шт
  • Картопля 2 шт

Як приготувати грибний суп

Гриби чистимо і нарізаємо шматочками. Заливаємо їх холодною водою, доводимо до кипіння, зливаємо і промиваємо. Знову заливаємо гриби 2-ма літрами води і доводимо до кипіння. Коли вода закипить, додаємо вимиті, очищені і нарізані овочі. Продовження рецепта читайте за посиланням.


Грибний крем-суп з плавленим сиром

Складові:

  • Картопля – 6 шт .;
  • Цибуля ріпчаста – 1/2 шт .;
  • Печериці – 400 г;
  • Плавлений сир – 3 ст. л.

Як приготувати грибний крем-суп з плавленим сиром

1. Чистимо картоплю, ріжемо її та заливаємо великою кількістю води (щоб два рази покрити картоплю). Ставимо варити. На напівготовності добре солимо.

2. На сковороду наливаємо масло і обсмажуємо мелкопорублену цибулю до напівпрозорості. Додаємо туди ж гриби і накриваємо кришкою, коли ті зменшаться в два рази, знімаємо кришку і досмажуємо.

Продовження рецепта – тут.


Грибний суп-пюре в хлібі

Складові:

  • Печериці – 300 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
  • Суміш заморожених овочів (зелений горошок, цукіні, морква, гриби) – 300 г;
  • Вершки – 500 мл;
  • Вершкове масло – 30 г;
  • Чорний хліб – 0,5 шт .;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком

Як приготувати грибний суп-пюре в хлібі – тут.


Грибний суп: вегетаріанський рецепт

Складові:

  • Цибуля – 1 шт .;
  • Морква – 1 шт .;
  • Картопля – 3 шт .;
  • Олія – ​​2 ст.л .;
  • Овочевий бульйон – 1,5 л;
  • Сіль, перець – за смаком;
  • Кріп – 0,5 пучка;
  • Білі гриби – 300 г

Як приготувати вегетаріанський грибний крем-суп читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном
Зелений борщ зі щавлем і буряком
Крем-суп із топінамбура
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Грибний суп у мультиварці
Солянка із солоних грибів
Шотландський суп
Суп з локшиною
Солянка грибна
Що приготувати на обід: 8 кращих рецептів зігріваючих супів
Суп з плавленим сиром
Суп з курки та арахісу
Суп з яловичини
Рибний суп з рисом і скумбрією (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів