Персиковий конфітюр з коньяком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
КонсерваціяФранцузька кухня
Персиковий конфітюр з коньяком - оригінальна заготовка на зиму з улюблених літніх фруктів. Солодкі персики з незначним присмаком коньяку - такий тандем потішить навіть найзапеклішого гурмана
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Персики1 кг
Коньяк100 мл
Цукор1 кг
Лимон2 шт
Додати в список покупок

Як приготувати персиковий конфітюр з коньяком:

  1. Для приготування конфітюру беремо персики, цукор, лимони і коньяк.
  2. Персики промиваємо і даємо їм висохнути.
  3. Нарізаємо персики навпіл і виймаємо кісточки.
  4. Кожну половинку нарізаємо дольками.
  5. Виживаємо сік з двох лимонів великого розміру.
  6. Персикові дольки пересипаємо 200 грамами цукру.
  7. Тепер додаємо лимонний сік і коньяк. Обережно перемішуємо фрукти дерев’яною лопаткою, щоб персики повністю вкрилися сумішшю.

    Замість того, щоб перемішувати персики лопаткою, можна також акуратно струсити їх кілька разів.

  8. Ставимо персики в холодильник на 10-12 годин (ліпше залишити на ніч).
  9. Вранці дістаємо персики з холодильника і доводимо до кипіння.
    ГОТУЄМО З НАМИ
    Персиково-абрикосовий заморожений йогурт з лікером
  10. Варимо фрукти на маленькому вогні 15-20 хвилин, щоб вони стали м’якими.
  11. Додаємо в конфітюр цукор, що залишився, доводимо до кипіння.
  12. Варимо десерт до загустіння, періодично знімаємо плівку.
  13. Коли конфітюр стане однорідним і персики зваряться, суміш можна знімати з вогню.

    Частина персиків може злегка розваритися, а частина – зберегти форму.

  14. Розливаємо конфітюр в стерильні банки і закочуємо.

Конфітюр з персиків з коньяком готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо