Персиковий конфітюр з коньяком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
КонсерваціяФранцузька кухня
Персиковий конфітюр з коньяком - оригінальна заготовка на зиму з улюблених літніх фруктів. Солодкі персики з незначним присмаком коньяку - такий тандем потішить навіть найзапеклішого гурмана
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Персики1 кг
Коньяк100 мл
Цукор1 кг
Лимон2 шт
Додати в список покупок

Як приготувати персиковий конфітюр з коньяком:

  1. Для приготування конфітюру беремо персики, цукор, лимони і коньяк.
  2. Персики промиваємо і даємо їм висохнути.
  3. Нарізаємо персики навпіл і виймаємо кісточки.
  4. Кожну половинку нарізаємо дольками.
  5. Виживаємо сік з двох лимонів великого розміру.
  6. Персикові дольки пересипаємо 200 грамами цукру.
  7. Тепер додаємо лимонний сік і коньяк. Обережно перемішуємо фрукти дерев’яною лопаткою, щоб персики повністю вкрилися сумішшю.

    Замість того, щоб перемішувати персики лопаткою, можна також акуратно струсити їх кілька разів.

  8. Ставимо персики в холодильник на 10-12 годин (ліпше залишити на ніч).
  9. Вранці дістаємо персики з холодильника і доводимо до кипіння.
    ГОТУЄМО З НАМИ
    Персиково-абрикосовий заморожений йогурт з лікером
  10. Варимо фрукти на маленькому вогні 15-20 хвилин, щоб вони стали м’якими.
  11. Додаємо в конфітюр цукор, що залишився, доводимо до кипіння.
  12. Варимо десерт до загустіння, періодично знімаємо плівку.
  13. Коли конфітюр стане однорідним і персики зваряться, суміш можна знімати з вогню.

    Частина персиків може злегка розваритися, а частина – зберегти форму.

  14. Розливаємо конфітюр в стерильні банки і закочуємо.

Конфітюр з персиків з коньяком готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Черешневий компот
Рецепти варення
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік