Суджук — домашня ковбаса (Все буде добре, відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ЗакускиАзербайджанська кухня
Шужук, чужук, чучук або суджук — один з традиційних видів колбасу у тюркских народов. Приготувати настоящий суджук цілком можливо і вдома — як це зробити, знає кулінарний експерт Константин Грубіч
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яловичина жирна1000 г
Сушений часник1 ч.л.
Суміш перців1 ч.л.
Кмин0.50 ч.л.
Сіль1 ч.л.
Запашний перець2 шт
Натуральна оболонка за смаком
Кориця за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати суджук — домашнюю колбасу

  1. М’ясо пропускаємо через крупну м’ясорубку.
  2. Змішуємо спеції та перемалюємо їх у кофемольці або спеціальній мельниці.
  3. Додаємо спеції в фарш, добре змішуємо і відбиваємо його: формуємо шар і кидаємо фарш на дошку кілька разів.
  4. Відправляємо фарш на дві доби в холодильник, при цьому пару разів на день його відбиваємо.
  5. Підготовленним фаршем начиняємо очищені та промиті кишки так, щоб довжина однієї ковбаси була 30-40 см. Голкою робимо по всій поверхні проколи, щоб випустити зайве повітря.
  6. Кладемо ковбасу на дерев’яну дошку, накриваємо іншою дошкою і поміщаємо зверху вантаж. Витримуємо добу в холодному місці.
  7. Потім вантаж знімаємо, а ковбасу підвішуємо в прохолодному місці при температурі не вище 4 ° С і залишаємо на 14 днів.
  8. Через дві доби дістаємо ковбасу та кілька разів прочуємо її качалкою, щоб вона набула більш плоскої форму.

Через 14-15 діб суджук можна їсти.

Читайте також: Домашня ковбаса від Ігоря Місевича та Андрія Дикого (Все буде смачно)

Як приготувати суджук — відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суботні закуски: 5 простих рецептів
Жульен в лаваші
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Сосиски в тісті з 2 складових
Кекси із картопляного пюре з часниковими чипсами
Картопля пай: простий рецепт
Сир, панірований в сухарях
Лаваш з помідорами та куркою
5 кращих рецептів фастфуду в домашніх умовах
Буряк по-корейски
Квашена капуста (Все буде добре)
Просте яблучне пюре
Мариновані гриби з сиром
Білі гриби з білим вином
Як приготувати горіхову пасту в домашніх умовах: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви