Аджика від Мікаеля Арояна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Щоб шашлик з баранини за рецептом Мікаеля Арояна був по-справжньому смачним, його слід приправляти гострою аджикою.

Інгредієнти:

чилі150 г

болгарський перець300 г

часник250 г

сіль2 ч. л.

коріандр1 ч. л.

хмелісунелі1 ч. л.

Adzhika-foto

Спосіб приготування:

Солодкий перець очистіть від плодоніжок і насіння. Перець чилі замочіть в холодній воді на 30-60 хвилин.

Висушіть, наріжте перець шматочками. Разом з очищеним часником, приправами і сіллю перетріть в блендері або м’ясорубці до однорідної, пастоподібної маси.

Покладіть в чисту суху тару, закрийте кришкою, зберігайте в холодильнику.

Video: Как приготовить аджику?

Смотрите лучшие восточные рецепты от Микаэля Арояна на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити