Чізкейк Нью-Йорк

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здоровое питаниеАмериканская кухняДень рождения
Класичний чізкейк Нью-Йорк готується з крем-сиру, але не менш смачний десерт можна приготувати й зі звичайного кисломолочного сиру
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершкове масло, розм'якшене185 г
Печиво200 г
Цукор50 г
Сир1 кг
Яйця5 шт
Ванілін0.50 ч.л.
Цукор (для крема)1 склянка
Лимонна цедра1 ст.л.
Вершки100 г
Борошно90 г
Додати в список покупок

Як приготувати чізкейк Нью-Йорк

1. Печиво подрібнюємо і з’єднуємо з розм’якшеним маслом, додаємо трохи цукру. Після викладаємо тісто у форму для запікання і розподіляємо по всій формі тонким шаром. В кінці формуємо бортики, охолоджуємо в холодильнику протягом 15 хвилин.

Якщо ви використовуєте солодке печиво, цукор в тісто можна не додавати.

2. Сир перемішуємо в блендері до однорідної кремоподібної маси. Поступово додаємо яйця, цукор, ванілін, борошно, вершки і цедру.

Сир для чізкейку повинен бути м’яким, жирним, добре віджатим і з солодким смаком. Ні в якому разі не беріть зернистий, кислий сир.

3. Дістаємо форму з коржем з холодильника і виливаємо всередину сирну масу. Ставимо чізкейк в духовку розігріту до 180 С на 10 хвилин, потім температуру зменшуємо до 100 С і випікаємо чізкейк ще протягом 60 хвилин. Після даємо пирогу охолонути.

Коли чізкейк запечеться, потрібно спробувати серединку – вона повинна бути пружною і схожою на мармелад. Це означає, що чізкейк готовий.

4. Подаємо чізкейк з чорничним мусом.

Якщо чізкейк тріснув, візьміть 250 г сметани, змішайте її з цукром і ваніліном. Цією сумішшю змастіть чізкейк і відправте його ще на 10 хвилин в духовку.

Читайте також: Чізкейк з 4-х інгредієнтів (Все буде добре) (відео)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці