5 рецептів страв з фаршем, які врятують вашу вечерю

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиДень народження
Буває ж таке, що і продукти є, а ідеї для вечері не з'являються. Пропонуємо 5 рецептів з фаршем, які врятують вашу вечерю і зберуть за смачним столом найближчих
Зберегти в кулінарну книгу

Млинці з начинкою з фаршу

Складові:

  • Яйця 3 шт
  • Борошно 1,5 склянки
  • Яловичий фарш 400 г
  • Лук 1 шт
  • Молоко 1,5 склянки

На олії злегка обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, до нього додаємо дрібно нарізаний фарш. Готуємо на середньому вогні 20 хвилин, солимо і перчимо до смаку. Готуємо млинці: збиваємо яйця з цукром і сіллю, додаємо до них молоко і крутий окріп. Засипаємо борошно і міксером збиваємо всі інгредієнти, щоб маса вийшло рідкої, однорідної і без грудочок. Щоб прочитати рецепт повністю, переходите за посиланням.

Лазанья з фаршем

лазанья с грибами и сыром

Складові:

  • Листи лазаньї 9 шт
  • Сир 350 г
  • Борошно 80 г
  • Вершкове масло 80 г
  • Часник 4 зубчики
  • Молоко 800 мл
  • Фарш 1 кг

Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на середній тертці, а часник подрібнюємо. Помідори перебиваємо в блендері, цибулю, часник і морква обсмажити на олії. Додаємо фарш, помідори, сіль, перець і смажимо до готовності. Дізнатися рецепт повністю ви можете тут.

Ледачі голубці

Складові:

  • Капуста 600 г
  • Фарш 800 г
  • Лук 1 шт
  • Рис 1 стакан

Відварюємо рис в підсоленій воді. Зливаємо воду. Капусту дрібно нарізаємо і викладаємо в сковороду. Включаємо середній вогонь і тушкуємо капусту 10 хвилин – можна додати масла або води. Пропускаємо тушковану капусту через м’ясорубку. Продовження рецепта читайте тут.

Фарширований перець

фаршированный перец рецепт

Складові:

  • Перець болгарський 3 шт
  • Рис напівготовий 1 стакан
  • Фарш телячий 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Морква 2 шт
  • Перець гострий 0.5 шт
  • Часник 2 зубчик

У сковороді розігріваємо олію, викладаємо в масло нарізану кубиками моркву і обсмажуємо хвилину. Додаємо нарізану кубиками цибулю і смажимо 5-10 хвилин. В кінці смаження додаємо подрібнений гострий перець і роздавлений часник. Через хвилину кладемо рис, перемішуємо і прогріваємо. Читайте продовження рецепта за посиланням.

Запіканка з кабачків і фаршу

Складові:

  • М’ясний фарш 600 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Молоді кабачки 5 шт
  • Лук 1 шт
  • Сметана 1 склянка

Молоді кабачки промиваємо, нарізаємо кружальцями, обсушуємо, солимо і обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору. М’ясний фарш солимо, перчимо і змішуємо з пасерованою цибулею. Щоб дізнатися повний список і продовження рецепта, читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Перекуси в школу
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
7 смачних історій для пікніка з гірчицею Торчин
Як приготувати морозиво вдома
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці