Як приготувати морозиво
- Жовтки розтираємо з цукром і ваніліном.
- Молоко доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Обережно вводимо в молоко жовткову масу, перемішуємо. Ставимо на найменший вогонь і, збиваючи, доводимо до загустіння. Не кип’ятимо! Масу охолоджуємо до кімнатної температури.
- Охолоджені вершки збиваємо до стійких піків.
- Вводимо в вершки охолоджену молочно-жовткову масу. Добре перемішуємо.
- Викладаємо в форми та відправляємо домашній пломбір у морозильну камеру.
- Через годину дістаємо, перемішуємо міксером і відправляємо домашнє морозиво назад у морозильну камеру до повного застигання.
Після цього морозиво можна подавати.