Лазанья: 5 рецептів приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Пропонуємо 5 рецептів лазаньї: класична, дієтична, овочева і лазанья з лаваша.
Зберегти в кулінарну книгу

Класична лазанья

ГОТУЄМО З НАМИ
Домашня лазанья: секрети приготування

Інгредієнти:

  • Помідори протерті – 500 г;
  • Гілочка чебрецю – 1 шт.;
  • Гілочка розмарину – 1 шт.;
  • Листи лазаньї, підготовлені – 6 шт.;
  • Оливкова олія – ​​100 г;
  • Моцарела – 150 г;
  • Лавровий лист – 1 шт .;
  • Цибуля ріпчаста – 200 г;
  • Яловичий фарш – 400 г;
  • Сіль за смаком;
  • Паприка – за смаком;
  • Перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування класичної лазаньї

1. Розігріваємо в пательні олію
2. Викладаємо в олію розмарин, чебрець, лавровий лист і нарізану цибулю. Обсмажуємо до прозорості цибулі
4. Обсмажуємо, поки м’ясо не змінить колір
5. Солимо, перчимо і заправляємо паприкою
6. Кладемо томатне пюре і тушкуємо ще пару хвилин

Для приготування томатного пюре, зніміть шкірку з помідорів і перебийте їх в блендері

Продовження рецепта читайте тут.


Дієтична лазанья

ГОТУЄМО З НАМИ
Не тільки піца: прості страви, які насправді їдять італійці

Інгредієнти:

  • Олія – ​​за смаком;
  • Пармезан – 60 г;
  • Перець чорний – за смаком;
  • Сіль – за смаком;
  • Майоран – за смаком;
  • Орегано – за смаком;
  • Базилік – за смаком;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Філадельфія – 100 г;
  • М’ясо індички – 700 г;
  • Помідори – 5 шт.;
  • Баклажани – 6 шт.

Покроковий рецепт приготування дієтичної лазаньї:

  1. Робимо фарш з м’яса індички і тушкуємо його на пательні. Чистимо баклажани, ріжемо уздовж тонкими пластинами, солимо і обсмажуємо на рослинній олії з обох сторін.
  2. Поки баклажани смажаться, беремо помідори, опускаємо в окріп, через хвилину обполіскувати їх холодною водою і знімаємо шкірку. Потім кладемо в блендер очищені помідори, очищені зубчики часнику, трави, сіль, перець і робимо соус – збиваємо 15 секунд. Натираємо на тертці пармезан.
    Беремо невелику форму і викладаємо перший шар баклажанів. Потім на перший шар баклажана викладаємо фарш. Змащуємо сиром «Філадельфія» і викладаємо другий залишився шар баклажанів. Поливаємо все томатним соусом і посипаємо пармезаном. Ставимо в духовку на 20-30 хвилин на 180-200 градусів.

Лазанья з лаваша

  1. Дрібно нарізану цибулину смажимл на олії до золотистого кольору.
  2. Додаємо фарш і смажимо на середньому вогні, поки м’ясо не зарум’яниться. Солимо і перчимо до смаку.
  3. Помідори дрібно нарізаємо, ставимо на вогонь і тушкуємо до м’якості. Розминаємо м’які помідори виделкою і протираємо через сито. Томатне пюре готове!

    Ви також можете взяти вже готове томатне пюре

  4. Додаємо пюре до фаршу і приправляємо. Тушкуємо 10 хвилин.
  5. Готуємо соус бешамель.

Продовження рецепта читайте тут.


Лазанья з кабачків

ГОТУЄМО З НАМИ
Піца на пательні за 10 хвилин

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1,5 кг;
  • Цибуля – 2 шт .;
  • Болгарський перець – 1 шт .;
  • Помідори – 3 шт .;
  • Твердий сир – 200 г;
  • Часник – 3 зубчики;
  • Прованські трави – за смаком;
  • Зелень (петрушка, кріп, кінза) – за смаком;
  • Сіль – за смаком;
  • Цукор – за смаком;
  • Перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування лазаньї з кабачків

  1. Кабачки нарізаємо вздовж тонкими скибочками, складаємо в миску, солимо, перчимо, додаємо прованські трави і цукор. Залишаємо на 15-20 хвилин.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями і пасеруємо на розігрітій олії 2 хвилини. Додаємо нарізаний смужками болгарський перець і обсмажуємо ще 2-3 хвилини. Помідори обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку, видаляємо насіння і нарізаємо скибочками.

Продовження рецепта читайте тут.


Овочева лазанья

Інгредієнти:

  • Перець червоний – 100 г;
  • Кабачки – 100 г;
  • Сир фета – 30 г;
  • Кріп – 10 г;
  • Базилік, листя – 6 шт .;
  • Соєвий соус – 1 ч. л .;
  • Горіхи мелені – 10 г

Покроковий рецепт приготування

1. Нарізаємо скибочками овочі.

2. Розігріваємо в пательні олію.

3. Солимо овочі.

4. Обсмажуємо окремо кабачки і перець до рум’яної скоринки.

5. Викладаємо скибочки кабачків на дно форми для запікання.

6. Збризгуємо соєвий соусом.

7. Шар з кабачків накриваємо скибочками сиру.

8. На сир викладаємо шар з болгарського перцю і накриваємо його скибочками фети.

Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці