Як приготувати польову кашу
- У каструлю наливаємо приблизно 2 л води та ставимо на плиту кипіти.
- Перебираємо крупу та промиваємо під проточною водою.
- Як тільки вода для кулішу закипить, всипаємо крупу, додаємо ½ ч. л. солі та варимо 15-20 хв.
- Коли пшоно буде майже готове, додаємо нарізану картоплю. Зменшуємо вогонь та томимо до готовності картоплі.
- Сало нарізаємо брусочками середньої величини та трохи обсмажуємо, щоб витопити жир. Потім додаємо до сала подрібнену цибулю. Обсмажуємо все разом до золотистої скоринки.
- Коли картопля стане м’якою, додаємо зажарку, сіль, спеції і перемішуємо. Смачний ароматний куліш готовий!
ГОТУЄМО З НАМИ
Каша всьому голова: 5 рецептів смачної каші