Топ-3 рецепти несолодких млинців

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Рум'яні, із золотистою скоринкою млинці чудово смакують і без начинки, і з варенням, шоколадом, свіжими ягодами. Але солодкі млинці — це так для нас звично. Пропонуємо приготувати ситні млинці з куркою, грибами або телятиною!
Зберегти в кулінарну книгу

Млинці з куркою та перцем, запечені в духовці

Інгредієнти:

  • томати консервовані – 300 г;
  • куряче філе – 300 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • крохмаль – 50 г;
  • болгарський перець – 2 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • борошно – 1 ст. л.

 

Спосіб приготування

Болгарський перець очищуємо від насіння і нарізаємо соломкою. Цибулю і часник дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі та часник на суміші рослинної та оливкової олій. Зменшуємо вогонь і томимо овочі на середньому вогні 5 хвилин. Додаємо нарізану кубиками курячу грудку і томати. Тушкуємо 15 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.

Млинці зі свининою і грибами

Інгредієнти:

  • молоко -1 л;
  • яйця – 3 шт.;
  • розпушувач – 6 г;
  • вершки 35% – 100 г;
  • свиняча вирізка – 120 г;
  • білі гриби – 100 г;
  • борошно – 100 г.

 

Спосіб приготування

Молоко вливаємо в ємність, додаємо яйця, розпушувач, борошно та збиваємо все міксером. Потім вливаємо олію і солимо. На розпечену пательню з невеликою кількістю рослинної олії черпаком виливаємо суміш — обсмажуємо млинці з двох сторін по 1 хвилині. Готуємо начинку: нарізаємо дрібними кубиками гриби, відварюємо. Свинячу вирізку та цибулю ріжемо кубиками. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Млинці з гострою начинкою з овочів і телятини

Інгредієнти:

  • млинці пшеничні – 3 шт.;
  • овочева суміш – 200 г;
  • яловичина відварна – 100 г;
  • цибуля ріпчаста – 0, 5 шт.;
  • перець чилі – за смаком;
  • перець чорний – за смаком.

 

Спосіб приготування

Цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо в розігрітій олії до прозорості. Додаємо овочеву суміш. Тушкуємо до готовності овочів (вони повинні стати м’якими). Додаємо варене м’ясо та прогріваємо суміш. Солимо та приправляємо перцем. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Лазанья: 5 рецептів приготування

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
Плов з м’ясом: рецепт приготування
Домашній хліб: декілька перевірених рецептів
Англійський сніданок, який можна приготувати вдома
Урожай грибів: як правильно готувати лісові дари
5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів
Паста Карбонара без вершків
Що приготувати з брокколі: 5 оригінальних рецептів
Пташине молоко: різноманітність рецептів
3 рецепти ідеальної Шуби
Борщ без буряка
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак
Пастуший пиріг

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею