Який обід взяти на роботу влітку: меню на тиждень

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Вторые блюда
Читайте, як приготувати смачний, корисний і вітамінний обід в офіс.
Зберегти в кулінарну книгу

Понеділок – вітамінний салат в банці за рецептом Джеймі Олівера

Салат в банці – ідеальний перекус в школу, офіс і на пікнік.

Інгредієнти:

  • Відварений рис з куркумою – 4 ст.л.;
  • Корінь селери – 4 ст.л.;
  • Морква – 1 шт. ;
  • Бринза – за смаком;
  • Шпинат – за смаком;
  • Салат листковий – за смаком;
  • Гранат – за смаком;
  • Гарбузове насіння – за смаком;
  • Сік лимона – за смаком;
  • Олія – за смаком.

Покроковий рецепт приготування з фото читайте тут.

Вівторок – запіканка з цвітної капусти від Світлани Фус

Запіканка з овочів і грибів з апетитною сирною скоринкою – це  просто і смачно. А ще низкокалорийно і корисно.

Складові:

  • Суцвіття цвітної капусти – 150 г;
  • Цибуля ріпчаста – 80 г;
  • Печериці – 100 г;
  • Яйця – 50 г;
  • Молоко 1.5% – 150 мл;
  • Сир з низьким вмістом жиру – 15 г;
  • Перець – за смаком;
  • Сіль за смаком. Покроковий рецепт приготування читайте тут.

Середа – салат Цезар в банці

Пропонуємо додати в класичний салат макарони і викласти все шарами.

Інгредієнти:

• Заправка для салату Цезар – 200 г;
ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати соус для салату Цезар?

• Макарони – 250 г;
• Салат ромен – 1 качан;
• Куряче філе – 1 качан;
• Бекон – 3 скибочки;
• Пармезан – 80 м.

Покроковий рецепт приготування:

1. На дно банки додаємо заправку для салату.
2. Зверху висипаємо подрібнене листя салату.
3. Третій шар – нарізане куряче філе.
4. Далі – макарони, бекон і тертий пармезан.

Четвер – запіканка з молодої картоплі з яблуками

Запіканка з картоплі з яблуками, беконом і вершково-сирним соусом звучить смачно, чи не так?

Інгредієнти:

• Картопля – 5 шт .;
• Яблука – 2 шт .;
• Цибуля – 2 шт .;
• Бекон – 300 г;
• Вершки – 300 г;
• Чеддер – 200 г;
• Вершкове масло – 50 г;
• Прованські трави – за смаком;
• Гірчиця зернова – 1 ст.л .;
• Лимон – 0,5 шт;
• Сіль за смаком.

Покроковий рецепт приготування з фото читайте тут.

П’ятниця – кабачки, фаршировані м’ясом

• Фарш (яловичина зі свининою чи індичкою) – 300 г;
• Цибуля – 1 шт .;
• Болгарський перець – 0,5 шт .;
• Суміш трав для м’яса – дрібка;
• Сіль – дрібка;
• Перець – дрібка;
• Твердий сир – 90 г;
• Помідор – (великий) 1 шт .;
• Кабачок – 3 шт .;
• Масло для змащування форми;
• Зелень (петрушка, кріп, кінза, базилік або будь-які їх поєднання) – дрібка.

Покроковий рецепт приготування

1. Кабачки миємо, очищаємо шкірку, ріжемо поперек на шматки завдовжки близько 4-5 см. Виймаємо з них серцевину, злегка солимо їх і перчимо.
2. Cерцевину кабачків нарізаємо і додаємо в фарш разом з дрібно нарізаною цибулею і болгарським перцем. Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці