Понеділок – вітамінний салат в банці за рецептом Джеймі Олівера
Салат в банці – ідеальний перекус в школу, офіс і на пікнік.
Інгредієнти:
- Відварений рис з куркумою – 4 ст.л.;
- Корінь селери – 4 ст.л.;
- Морква – 1 шт. ;
- Бринза – за смаком;
- Шпинат – за смаком;
- Салат листковий – за смаком;
- Гранат – за смаком;
- Гарбузове насіння – за смаком;
- Сік лимона – за смаком;
- Олія – за смаком.
Покроковий рецепт приготування з фото читайте тут.
Вівторок – запіканка з цвітної капусти від Світлани Фус
Запіканка з овочів і грибів з апетитною сирною скоринкою – це просто і смачно. А ще низкокалорийно і корисно.
Складові:
- Суцвіття цвітної капусти – 150 г;
- Цибуля ріпчаста – 80 г;
- Печериці – 100 г;
- Яйця – 50 г;
- Молоко 1.5% – 150 мл;
- Сир з низьким вмістом жиру – 15 г;
- Перець – за смаком;
- Сіль за смаком. Покроковий рецепт приготування читайте тут.
Середа – салат Цезар в банці
Пропонуємо додати в класичний салат макарони і викласти все шарами.
Інгредієнти:
• Заправка для салату Цезар – 200 г;
ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати соус для салату Цезар?
• Макарони – 250 г;
• Салат ромен – 1 качан;
• Куряче філе – 1 качан;
• Бекон – 3 скибочки;
• Пармезан – 80 м.
Покроковий рецепт приготування:
1. На дно банки додаємо заправку для салату.
2. Зверху висипаємо подрібнене листя салату.
3. Третій шар – нарізане куряче філе.
4. Далі – макарони, бекон і тертий пармезан.
Четвер – запіканка з молодої картоплі з яблуками
Запіканка з картоплі з яблуками, беконом і вершково-сирним соусом звучить смачно, чи не так?
Інгредієнти:
• Картопля – 5 шт .;
• Яблука – 2 шт .;
• Цибуля – 2 шт .;
• Бекон – 300 г;
• Вершки – 300 г;
• Чеддер – 200 г;
• Вершкове масло – 50 г;
• Прованські трави – за смаком;
• Гірчиця зернова – 1 ст.л .;
• Лимон – 0,5 шт;
• Сіль за смаком.
Покроковий рецепт приготування з фото читайте тут.
П’ятниця – кабачки, фаршировані м’ясом
• Фарш (яловичина зі свининою чи індичкою) – 300 г;
• Цибуля – 1 шт .;
• Болгарський перець – 0,5 шт .;
• Суміш трав для м’яса – дрібка;
• Сіль – дрібка;
• Перець – дрібка;
• Твердий сир – 90 г;
• Помідор – (великий) 1 шт .;
• Кабачок – 3 шт .;
• Масло для змащування форми;
• Зелень (петрушка, кріп, кінза, базилік або будь-які їх поєднання) – дрібка.
Покроковий рецепт приготування
1. Кабачки миємо, очищаємо шкірку, ріжемо поперек на шматки завдовжки близько 4-5 см. Виймаємо з них серцевину, злегка солимо їх і перчимо.
2. Cерцевину кабачків нарізаємо і додаємо в фарш разом з дрібно нарізаною цибулею і болгарським перцем. Продовження рецепта читайте тут.