Ікра кабачкова з майонезом і томатом

Інгредієнти:
- Кабачок – 3 кг;
- Майонез (67%) – 250 мл;
- Томатна паста (потрібна справжня, якісна) – 250 мл;
- Соняшникова олія (не смажена, без запаху) – 100 мл;
- Цукор (максимум) – 2 ст. л .;
- Оцет (9%) – 2 ст. л .;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 кг;
- Сіль (за смаком) – 5 г;
- Перець духмяний (за смаком) – 4 г;
- Перець чорний (за смаком) – 4 г;
- Паприка солодка (за смаком) – 4 г
Рецепт кабачкової ікри читайте тут.
Огірки з томатною пастою та корицею

1. Огірки добре промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3 години.
2. Нарізаємо півкільцями цибулю, а часник подрібнюємо.
3. Крупно нарізаємо зелень, викладаємо її частинами на дно стерилізованої банки. Зверху викладаємо огірки, додаємо духмяний і чорний перець, а також цибулю з часником. В кінці кладемо зелень, що залишилася. Продовження рецепта читайте тут.
Аджика з помідорів

Інгредієнти
- Помідори – 2 кг;
- Червоний солодкий перець – 1 кг;
- Червоний гострий перець – 2 стручки;
- Часник – 100 г;
- Цуокор – 1/2 склянки;
- Оцет 9% – 1/2 склянки;
- Олія – 1/2 склянки;
- Сіль – 1 ст. л
- Всі овочі, крім часнику, прокручуємо в м’ясорубці або комбайні і викладаємо в сотейник.
- Тушкуємо овочі хвилин 40, після додаємо сіль, цукор, вливаємо оцет і рослинне масло. Варимо ще 5 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.
Cухе київське варення

Інгредієнти:
- Ягідний мікс (полуниця, вишня, черешня) – 2,5 кг;
- Цукор – 1,25 кг;
- Вода – 2 л
Фото рецепт дивіться тут.
Абрикоси у власному соку

Інгредієнти:
- Абрикоси – 1 кг;
- Цукор – 300 г
- Абрикоси промиваємо, розрізаємо на половинки, очищаємо від кісточки.
- Викладаємо половинки абрикос в стерилізовані банки шарами, пересипаючи кожен шар цукром.
- Ставимо абрикоси в холодне місце на 12 годин, щоб абрикоси пустили сік. Продовження рецепта читайте тут.









