Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Як приготувати млинці на молоці - ТОП-7 рецептів від кулінарів Все буде смачно

Як приготувати млинці на молоці

СКЛАДОВІ

  • Молоко 500 мл
  • Яйця 3 шт.
  • Борошно 200 г
  • Масло вершкове (або рослинне) 30 г (2 ст. ложки)
  • Цукор 2 ст. ложки
  • Сіль 1/2 ч. ложки

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ БЛИНЦІВ НА МОЛОЦІ

  1. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо склянку молока і цукор. Солимо.
  2. Додаємо борошно і склянку теплої води. Потім додаємо соняшникова олія.
  3. Все добре перемішуємо. Випікаємо на сковорідці з тонкими стінками і тонким дном.
  4. Рослинна олія слід наносити тонким шаром пензликом.
  5. Тісто наливаємо на сковороду від центру, а після, змінюючи положення сковорідки, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.

 

Дріжджові млинці (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Борошно – 3 склянки
  • Молоко – 750 мл
  • Яйця – 3 шт.
  • Дріжджі (пресовані) – 20 г
  • Вода – 250 мл
  • Цукор -2 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Соняшникова рафінована олія – ​​2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Розчиняємо у воді чайну ложку цукру і дріжджі. Додаємо склянку борошна, робимо опару і залишаємо її підійти – на 10-15 хвилин.
  2. Змішуємо яйця з цукром, вливаємо цю суміш в опару, додаємо сіль і масло. Потім по черзі додаємо невеликими порціями залишки борошна і молока.
  3. Добре замішуємо тісто до однорідності. Ми залишаємо тісто в теплому місці ще на 10-15 хвилин.
    Зачерпує ополоником масу знизу. Випікаємо на сковороді з товстим дном.
  4. Тісто, як і для тонких млинців, наливаємо на сковороду від центру, а потім, змінюючи положення сковорідки, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.
  5. Рослинна олія слід наносити тонким шаром пензликом.

 

Млинцевий торт (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Слабосолона сьомга – 300 г
  • Вершковий сир – 300 г
  • Оливки – 1 банка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рибу нарізаємо на тонкі смужки – не більше 5 мм. Збираємо млинцевий торт за такою схемою: млинець, тонкий шар сиру, шматочок сьомги, млинець.
  2. Верхній шар залишаємо сухим.
  3. Перед нарізуванням даємо торту трохи постояти в холодильнику. Проколюємо весь торт зубочистками або шпажками через кожні 3-4 см.
  4. Нарізаємо на невеликі квадратні канапе.

Млинцеві роли з червоною рибою (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Тонкі млинці
  • Слабосолона сьомга – 200 г
  • Вершковий сир – 150 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Намазуємо середину млинця вершковим сиром, зверху викладаємо тонко порізану рибу. Скручуємо млинець, відрізаємо порожні нерівні краї.
  2. Нарізаємо роли.

 

Млинці з червоною ікрою (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Тонкі млинці
  • Червона ікра – 1 банка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Спосіб 1 – роли.

  • Скручуємо млинець вузької трубочкою, потім трубочку, яка вийшла, скручуємо ще раз – за формою панцира равлики.
  • Ставимо скорочення млинці вертикально і кладемо зверху по ложечці ікри.

Спосіб 2 – конвертики.

  • Викладаємо на край млинця 1-2 ч.л. ікри. Загортаємо ближній горизонтальний край. По черзі загинаємо два бічних і двічі скручуємо млинець.
  • Конверт готовий.

Млинці з солодкою сирно-полуничною начинкою (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Масло вершкове – 100 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Сир – 200 г
  • Полуниця – 100 г
  • Лимонна цедра – з 1 лимона

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перетираємо всі інгредієнти крім полуниці в блендері до однорідної пюреобразной маси. Останньою перетирають полуницю, щоб вона вийшла в начинці невеликими шматочками.
  2. Кладемо начинку по краях млинця, середину залишаємо вільною. Скручуємо млинець з двох сторін, від краю до центру. Ріжемо подвійну трубочку під кутом на порційні шматочки.

Фігурки з млинців (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

Дріжджове тісто для млинців

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Тісто переливаємо в ємність з дозатором і наливаємо на сковорідку тоненькою цівкою.

Смачного!

Читайте також: Рецепт паски великодньої

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму