Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Як приготувати млинці на молоці - ТОП-7 рецептів від кулінарів Все буде смачно

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати млинці на молоці

СКЛАДОВІ

  • Молоко 500 мл
  • Яйця 3 шт.
  • Борошно 200 г
  • Масло вершкове (або рослинне) 30 г (2 ст. ложки)
  • Цукор 2 ст. ложки
  • Сіль 1/2 ч. ложки

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ БЛИНЦІВ НА МОЛОЦІ

  1. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо склянку молока і цукор. Солимо.
  2. Додаємо борошно і склянку теплої води. Потім додаємо соняшникова олія.
  3. Все добре перемішуємо. Випікаємо на сковорідці з тонкими стінками і тонким дном.
  4. Рослинна олія слід наносити тонким шаром пензликом.
  5. Тісто наливаємо на сковороду від центру, а після, змінюючи положення сковорідки, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.

 

Дріжджові млинці (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Борошно – 3 склянки
  • Молоко – 750 мл
  • Яйця – 3 шт.
  • Дріжджі (пресовані) – 20 г
  • Вода – 250 мл
  • Цукор -2 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Соняшникова рафінована олія – ​​2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Розчиняємо у воді чайну ложку цукру і дріжджі. Додаємо склянку борошна, робимо опару і залишаємо її підійти – на 10-15 хвилин.
  2. Змішуємо яйця з цукром, вливаємо цю суміш в опару, додаємо сіль і масло. Потім по черзі додаємо невеликими порціями залишки борошна і молока.
  3. Добре замішуємо тісто до однорідності. Ми залишаємо тісто в теплому місці ще на 10-15 хвилин.
    Зачерпує ополоником масу знизу. Випікаємо на сковороді з товстим дном.
  4. Тісто, як і для тонких млинців, наливаємо на сковороду від центру, а потім, змінюючи положення сковорідки, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.
  5. Рослинна олія слід наносити тонким шаром пензликом.

 

Млинцевий торт (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Слабосолона сьомга – 300 г
  • Вершковий сир – 300 г
  • Оливки – 1 банка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рибу нарізаємо на тонкі смужки – не більше 5 мм. Збираємо млинцевий торт за такою схемою: млинець, тонкий шар сиру, шматочок сьомги, млинець.
  2. Верхній шар залишаємо сухим.
  3. Перед нарізуванням даємо торту трохи постояти в холодильнику. Проколюємо весь торт зубочистками або шпажками через кожні 3-4 см.
  4. Нарізаємо на невеликі квадратні канапе.

Млинцеві роли з червоною рибою (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Тонкі млинці
  • Слабосолона сьомга – 200 г
  • Вершковий сир – 150 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Намазуємо середину млинця вершковим сиром, зверху викладаємо тонко порізану рибу. Скручуємо млинець, відрізаємо порожні нерівні краї.
  2. Нарізаємо роли.

 

Млинці з червоною ікрою (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Тонкі млинці
  • Червона ікра – 1 банка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Спосіб 1 – роли.

  • Скручуємо млинець вузької трубочкою, потім трубочку, яка вийшла, скручуємо ще раз – за формою панцира равлики.
  • Ставимо скорочення млинці вертикально і кладемо зверху по ложечці ікри.

Спосіб 2 – конвертики.

  • Викладаємо на край млинця 1-2 ч.л. ікри. Загортаємо ближній горизонтальний край. По черзі загинаємо два бічних і двічі скручуємо млинець.
  • Конверт готовий.

Млинці з солодкою сирно-полуничною начинкою (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

  • Масло вершкове – 100 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Сир – 200 г
  • Полуниця – 100 г
  • Лимонна цедра – з 1 лимона

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перетираємо всі інгредієнти крім полуниці в блендері до однорідної пюреобразной маси. Останньою перетирають полуницю, щоб вона вийшла в начинці невеликими шматочками.
  2. Кладемо начинку по краях млинця, середину залишаємо вільною. Скручуємо млинець з двох сторін, від краю до центру. Ріжемо подвійну трубочку під кутом на порційні шматочки.

Фігурки з млинців (Все буде смачно)

СКЛАДОВІ

Дріжджове тісто для млинців

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Тісто переливаємо в ємність з дозатором і наливаємо на сковорідку тоненькою цівкою.

Смачного!

Читайте також: Рецепт паски великодньої



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити