Як приготувати профітролі: майстер-клас від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиФранцузька кухня
Секрети приготування заварного тіста і профітролів розкриває переможниця другого сезону шоу «МайстерШеф» на телеканалі СТБ, випускниця школи Le Cordon Bleu кондитер Єлизавета Глинська
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода125 мл
Молоко125 мл
Борошно150 г
Вершкове масло100 г
Цукор10 г
Сіль4 г
Яйця5 шт.
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Празький торт від Лізи Глинської (фоторецепт)

Як приготувати профітролі

Продукти, які потрібні для приготування профітролів

1. Наливаємо в сотейник молоко і воду

2. Додаємо цукор і сіль

3. Кладемо масло

4. Розміщуємо сотейник на вогонь і доводимо суміш до кипіння

5. Всипаємо борошно

ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадні профітролі від Лізи Глинської (фоторецепт)

6. Знімаємо суміш з вогню і, постійно помішуючизаварюємо тісто

7. Повертаємо сотейник на вогонь, зменшуємо його до середнього і готуємо тісто ще 15-20 секунд, не перестаючи помішувати. Готовність тісті визначаємо по тонкій скоринці, яка повинна утворитися на дні сотейника

8. Перекладаємо тісто в глибоку ємність і починаємо по одному додавати яйця

Яйця додаємо поступово, так як кількість яєць залежить від консистенції тіста

9. Кількість яєць визначаємо по консистенції тіста: вам може знадобитися 4 або 5 яєць, а може і більше

10. Кожен раз після додавання яєць тісто добре перемішуємо

11. Ідеальне тісто має не дуже рідку і не дуже густу консистенцію і вигляд «стрічки, яка стікає»

12. Наповнюємо тістом кондитерський мішок з круглою насадкою і відкидаємо на застелений пергаментом деко профитролі діаметром близько 3 см

13. Відстань між профітролями повинна бути приблизно 3-4 см. Пам’ятайте, що вони збільшаться в розмірі в кілька разів. Випікаємо профітролі в розігрітій до 170 ° С духовці 15 хвилин, потім температуру зменшуємо до 160 ° С і випікаємо профітролі ще 15-20 хвилин

Готові профітролі дістаємо з духовки, охолоджуємо, зрізаємо кришечку і наповнюємо кремом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Зефір від Лізи Глинської

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці