Торт Медовик: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Торт, рецепту якого вже більше 300 років, люблять всі! Ми ділимося секретами, як приготувати найсмачніший медовик
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно350 г
Вершкове масло100 г
Сметана900 мл
Яйця3 шт.
Цукор475 г
Мед100 г
Лимон1 шт.
Лимонна кислота1 г
Вода75 мл
Додати в список покупок

Як приготувати торт Медовик

Готуємо патоку

  1. Ставимо сотейник на великий вогонь, насипаємо в нього цукор, наливаємо воду та варимо сироп.
  2. Додаємо лимонну кислоту, соду та розмішуємо.

 

Замішуємо тісто

  1. Змішуємо на паровій бані масло, цукор, яйця і патоку. Вимішуємо.
  2. Додаємо соду, погашену лимонним соком, потім борошно та вимішуємо тісто.

 

Готуємо коржі

  1. Присипаємо дошку борошном і викладаємо на неї тісто. Розрізаємо тісто на 8 рівних частин.
  2. Кожну з них розгортаємо в пласт. Переносимо лист пергаменту з тістом на деко.
  3. Випікаємо кожен корж протягом 2 хвилин при температурі 200 ° C.
  4. З кожного готового коржа вирізаємо форму.

 

Готуємо крем

  1. Сметану збиваємо з цукром міксером.
  2. Додаємо лимонний сік і ще раз збиваємо.
  3. Додаємо мед і перемішуємо.

 

Формуємо торт

  1. Тарілку змащуємо кремом і викладаємо на неї перший корж. Змащуємо його кремом і викладаємо на нього наступний корж. Повторюємо так до останнього коржа.
  2. Верхній корж і боки змащуємо кремом.
  3. Обрізки подрібнюємо на крихти в блендері. Вирізаємо з паперу трафарет, кладемо на торт і присипаємо дрібними крихтами, а боки — великими крихтами.
  4. Залишаємо медовик на годину при кімнатній температурі, а потім ставимо його на 2 години в холодильник.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як спекти торт Медовик зі сметанним кремом?

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці