Що приготувати з осінніх овочів: асорті яскравих рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Осінь — найщедріший час на овочі. Пропонуємо асорті з яскравих і смачних осінніх страв, які під силу кожному
Зберегти в кулінарну книгу

Пиріг зі свининою, грибами і капустою

Складові:

  • Борошно 3 склянки
  • Масло вершкове 190 г
  • Розпушувач 1.50 ч.л.
  • Сметана 0.75 стакан
  • Капуста білокачанна 300 г
  • Печериці великі 5 шт
  • Фарш свинячий 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт
  • Яйця варені 3 шт

Готуємо тісто: борошно просіваємо, замішуємо з маслом, розпушувачем, сіллю і сметаною. Готуємо начинку: натираємо моркву, шаткуємо капусту, цибулю, гриби і варені яйця нарізаємо кубиками. Щоб дізнатися рецепт повністю і подивитися покроковий фото-рецепт, переходите за посиланням.

Бурякові деруни

Складові

  • Буряк – 400-500 г
  • Яйце – 1 шт
  • Часник – 1 зубчик
  • Борошно – 4-5 ст.л.
  • Сіль – 1/2 ч.л.

Зварений або запечений буряк натираємо на крупній тертці, вбиваємо туди яйце, дрібно рубаний часник і сіль. Все перемішуємо. Дізнатися продовження рецепта бурякових дерунів від Тетяни Литвинової ви можете тут.

Картопля по-селянськи

Складові:

  • Картопля по смаку
  • Часник за смаком
  • Ароматне рослинне масло за смаком
  • Сіль, перець за смаком
  • Приправи за смаком

Картоплю добре миємо й нарізаємо шматочками прямо з шкіркою. Кладемо в каструльку, солимо, перчимо, додаємо приправу, видавлюємо часник і поливаємо маслом. Каструлю накриваємо кришкою і добре струшуємо, так рівномірно розподіляться всі спеції. Продовження рецепта читайте тут.

Цибульний суп

Складові:

  • 700 мл м’ясного або овочевого бульйону
  • 350 г цибулі (4 середні головки)
  • 150 мл білого сухого вина
  • 70 г сиру
  • 50 г вершкового масла
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. ложка борошна
  • 1 невеликий багет (або схожого за смаком і консистенції хліба, наприклад, чіабатти)

Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо в ньому цибулю на маленькому вогні, постійно помішуючи. Коли цибуля стане золотистим, кидаємо на сковороду 2 зубчики давленного часнику. Пасеруємо все ще 4-5 хвилин і додаємо до цибулі борошно. Продовження рецепта читайте тут.

Гарбузовий рулет

Складові:

  • Гарбуз очищена 500 г
  • Волоські горіхи (ядра) 100 г
  • Борошно 500 г
  • Яйця 1 шт.

Стиглий гарбуз натираэмо на тертці, додаємо цукор і подрібнені горіхи, все добре перемішуємо. Готуємо круте тісто: для цього до маргарину додаємо воду, борошно, сіль, яйця і добре вимішуємо. Тесту даємо постояти 20 хвилин. Потім ділимо на 2 частини і кожну тонко розгортаємо. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Перекуси в школу
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
7 смачних історій для пікніка з гірчицею Торчин
Як приготувати морозиво вдома
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці