Готуй як шеф: 5 простих рецептів неймовірних м’ясних стейків

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Щоб їсти, як в ресторанах, необов'язково там бувати! Пропонуємо 5 рецептів дуже простих стейків, які вийдуть у вас з першого разу
Зберегти в кулінарну книгу

Пеппер-стейк

Складові:

  • яловичий стейк
  • оливкова олія
  • перець чорний горошком

Як приготувати пеппер стейк

Перець висипаємо в zip-пакет і дробимо качалкою. Стейк миємо й обсушуємо паперовими рушниками. Злегка змащуємо м’ясо олією й обвалюємо в перці – повинна вийде чорна скоринка. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Японський стейк з соусом теріякі

Складові:

  • свинина
  • соєвий соус
  • імбир

Як приготувати стейк по-японськи

Змішуємо в мисці оливкову та кунжутну олію та соєвий соус. Кладемо перець, тертий на дрібній тертці імбир і збиваємо. Стейк занурюємо в маринад і залишаємо на 30 хвилин. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Соковитий стейк у томатному соусі

рецепт стейка с томатным соусом, рецепт стейка из телятины пошагово, состав стейка с томатным соусом, как готовить стейк, как приготовить стейк из телятины на мангале пошагово

Складові:

  • теляча вирізка
  • соус табаско
  • кетчуп

Як приготувати соковитий стейк

Телячу вирізку злегка відбиваємо і маринуємо хвилин 10-12 в рослинній олії, солі, тим’яну, подрібненому кропі, лимоном соку, коріандр, і чорному перці. Продовження рецепта читайте тут.

Правильний стейк з яловичини

Складові:

  • яловичина
  • олія
  • сіль
  • перець

Як правильно приготувати стейк з яловичини

Розрізаємо м’ясо на стейки поперек волокон товщиною по 2-3 см. Такий спосіб нарізування стейків потрібен для того, щоб він не розпався на волокна під час смаження. Шматки натираємо перцем, обмазуємо олією і залишаємо на годину. Щоб дізнатися всі секрети приготування стейка з яловичини, читайте тут.

Стейк Ті-Бон (T-bone)

Складові:

  • яловичий стейк

Як приготувати стейк Ті-Бон

Головний секрет успішного стейка Ті-Бон – правильне м’ясо. Це повинен бути шматок між спинною та поперековою частинами туші, саме тому Т-подібна кістка ділить стейк на 2 види м’яса.

Стейк кладемо на розігріту сковороду або гриль без масла. Обсмажуємо стейк з усіх боків по 1-2 хвилини, потім обсмажуємо кожну сторону заново, знову по 1-2 хвилини, щоб утворилася скоринка. Перекладаємо стейк в форму для запікання і ставимо в духовку, розігріту до 50 градусів на кілька хвилин. Через 5 хвилин дістаємо стейк і подаємо з кисло-солодким соусом, наприклад, вишневим.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику
Страви на вогнищі
Що приготувати на Пасху
Імператорська пасха
Католицькі великодні страви
Рецепти на Песах
Що приготувати з маци
Страви на Песах
Страви з маци
Вечеря на 8 березня
Що приготувати пісне
Пісні салати

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік