Готуй як шеф: 5 простих рецептів неймовірних м’ясних стейків

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Щоб їсти, як в ресторанах, необов'язково там бувати! Пропонуємо 5 рецептів дуже простих стейків, які вийдуть у вас з першого разу
Зберегти в кулінарну книгу

Пеппер-стейк

Складові:

  • яловичий стейк
  • оливкова олія
  • перець чорний горошком

Як приготувати пеппер стейк

Перець висипаємо в zip-пакет і дробимо качалкою. Стейк миємо й обсушуємо паперовими рушниками. Злегка змащуємо м’ясо олією й обвалюємо в перці – повинна вийде чорна скоринка. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Японський стейк з соусом теріякі

Складові:

  • свинина
  • соєвий соус
  • імбир

Як приготувати стейк по-японськи

Змішуємо в мисці оливкову та кунжутну олію та соєвий соус. Кладемо перець, тертий на дрібній тертці імбир і збиваємо. Стейк занурюємо в маринад і залишаємо на 30 хвилин. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Соковитий стейк у томатному соусі

рецепт стейка с томатным соусом, рецепт стейка из телятины пошагово, состав стейка с томатным соусом, как готовить стейк, как приготовить стейк из телятины на мангале пошагово

Складові:

  • теляча вирізка
  • соус табаско
  • кетчуп

Як приготувати соковитий стейк

Телячу вирізку злегка відбиваємо і маринуємо хвилин 10-12 в рослинній олії, солі, тим’яну, подрібненому кропі, лимоном соку, коріандр, і чорному перці. Продовження рецепта читайте тут.

Правильний стейк з яловичини

Складові:

  • яловичина
  • олія
  • сіль
  • перець

Як правильно приготувати стейк з яловичини

Розрізаємо м’ясо на стейки поперек волокон товщиною по 2-3 см. Такий спосіб нарізування стейків потрібен для того, щоб він не розпався на волокна під час смаження. Шматки натираємо перцем, обмазуємо олією і залишаємо на годину. Щоб дізнатися всі секрети приготування стейка з яловичини, читайте тут.

Стейк Ті-Бон (T-bone)

Складові:

  • яловичий стейк

Як приготувати стейк Ті-Бон

Головний секрет успішного стейка Ті-Бон – правильне м’ясо. Це повинен бути шматок між спинною та поперековою частинами туші, саме тому Т-подібна кістка ділить стейк на 2 види м’яса.

Стейк кладемо на розігріту сковороду або гриль без масла. Обсмажуємо стейк з усіх боків по 1-2 хвилини, потім обсмажуємо кожну сторону заново, знову по 1-2 хвилини, щоб утворилася скоринка. Перекладаємо стейк в форму для запікання і ставимо в духовку, розігріту до 50 градусів на кілька хвилин. Через 5 хвилин дістаємо стейк і подаємо з кисло-солодким соусом, наприклад, вишневим.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
Домашній хліб: декілька перевірених рецептів
Крем для торта зі згущеного молока
Англійський сніданок, який можна приготувати вдома
Урожай грибів: як правильно готувати лісові дари
5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів
Що приготувати з брокколі: 5 оригінальних рецептів
Пташине молоко: різноманітність рецептів
3 рецепти ідеальної Шуби
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак
Пироги зі шпинатом: 3 кращих рецепта
Печиво: 5 домашніх рецептів
Ніжні панкейки: рецепти на будь-який смак

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею