5 кращих рецептів випічки з яблуками та корицею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Хоча б один із цих рецептів точно стане вашим улюбленим рецептом. Швидше готуйте ароматну випічку з яблуками та солодкою корицею!
Зберегти в кулінарну книгу

Яблучний пиріг з корицею та горіхами

Інгредієнти:

  • яблука – 500 г;
  • вершкове масло – 200 г;
  • цукор – 250 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • борошно – 300 г;
  • розпушувач – 2 ч. л.;
  • кориця – 2 ч. л.;
  • волоські горіхи – 100 г.

 

Спосіб приготування

  1. Яблука очищуємо, видаляємо плодоніжки і нарізаємо тонкими скибочками. Горіхи перемелюємо в комбайні.
  2. Розігріваємо духовку до 180 градусів
  3. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо з цукром і яйцями. Борошно змішуємо з корицею і розпушувачем, додаємо в тісто. Все добре перемішуємо.

Продовження рецепта читайте тут.

Шарлотка з яблуками та корицею

как приготовить шарлотку - рецепт все буде смачно

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;
  • цукор – 300 г;
  • борошно – 300 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • яблука – 5 шт. (600 г);
  • ізюм – 1 склянка (155 г);
  • лимонний сік – 50 мл (1 лимон);
  • кориця – 1/2 ч. л.;
  • коньяк – 2 ст. л.;
  • крохмаль – 50 г;
  • рослинно-вершкова суміш для змащування форми – 50 г.

 

Спосіб приготування

  1. Помийте яблука, очистіть від шкірки та серцевини.
  2. Наріжте яблука часточками розміром 1,5-2 см. Збризніть яблука лимонним соком, щоб не потемніли. Для аромату додайте корицю і коньяк.
  3. Ізюм замочіть в теплій воді на 5-7 хв. Потім обсушіть на паперовому рушнику.
  4. Приготуйте форму для випічки.
  5. Змастіть форму рослинно-вершковою сумішшю, рясно присипте крохмалем для того, щоб шарлотка при випічці не прилипла до форми і не підгоріла.
  6. Приготуйте тісто. Яйця збивайте спочатку без цукру протягом 1 хв. Потім поступово додайте цукор і збивайте до тих пір, поки обсяг яєчної маси не збільшиться вдвічі. У борошно додайте розпушувач, добре перемішайте. Борошно з розпушувачем поступово додайте до яєчної маси, вимішуючи тісто ложкою.
  7. Формуйте шарлотку.

Продовження рецепта читайте тут.

Яблучний штрудель з корицею

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 500 г;
  • яблука – 500 г;
  • волоські горіхи – 80 г;
  • жовток – 1 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • ізюм – 80 г;
  • кунжут – 8 г;
  • кориця – 8 г.

 

Спосіб приготування

  1. Очищуємо яблука від шкірки і нарізаємо великими кубиками.
  2. Засипаємо яблука цукром і корицею. Добре перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин для просочення.
  3. Додаємо родзинки та подрібнені горіхи. Гарненько перемішуємо.
  4. Розкачуємо тісто.

Продовження рецепта читайте тут.

Яблучні пончики з корицею і карамельним соусом

yablochnie-ponchiki-1036-50690

Інгредієнти:

  • яблуки – 3 шт.;
  • борошно – 300 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 200 г;
  • розпушувач – 5 г;
  • кориця – 2 г;
  • ванільний цукор – 8 г;
  • масло – 120 мл;
  • сіль – 5 г.

Для карамельного соусу:

  • цукор – 250 г;
  • вода – 40 мл;
  • вершки (33%) – 100 мл;
  • вершкове масло – 50 г.

 

Спосіб приготування

  1. Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю і корицею. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор і масло. З’єднайте борошно з яєчної сумішшю.
  2. Яблука очистіть від шкірки, виріжте серединки і подрібніть в пюре. Вичавіть зайвий сік, викладіть яблучне пюре в тісто і перемішайте.

Продовження рецепта читайте тут.

Яблучне печиво з корицею

Інгредієнти:

  • яйця курячі — 1 шт.;
  • борошно — 200 г;
  • цукор — 120 г;
  • розпушувач — 20 г;
  • сіль — дрібка;
  • масло вершкове — 120 г;
  • яблука — 3 шт.;
  • кориця — 10 г.

Спосіб приготування

  1. Розітріть масло (можна збити) з цукром.
  2. Додайте яйце, борошно з розпушувачем, сіль. Ще раз розітріть.
  3. Додайте натерті на тертці, очищені яблука, корицю.
  4. Викладіть печиво столовою ложкою на простелене кулінарним папером деко столовою ложкою на відстані одне від одного.
  5. Випікайте 25-30 хвилин при температурі 180 ℃.

ГОТУЄМО З НАМИ
3 вишуканих десерти без випічки

Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепти ідеальної Шуби
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак
Пироги зі шпинатом: 3 кращих рецепта
Печиво: 5 домашніх рецептів
Ніжні панкейки: рецепти на будь-який смак
Суботні закуски: 5 простих рецептів
Вихідні по-грузинськи: готуємо хінкалі, хачапурі, пхалі
Здоровий сніданок: рецепти страв з гарбуза
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Останні вітаміни: 5 простих і оригінальних страв з баклажанів
Пельмені світу: різновиди та рецепти
5 оригінальних рецептів овочевого рагу
Святкове меню: що приготувати коханому

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви