ГОТУЄМО З НАМИ
Смажені кабачки з часником – рецепт
Як приготувати кабачковий торт
Кабачки натерти на крупній тертці, потім злегка віджати їх, щоб прибрати зайву рідину. До кабачків додати яйця, борошно, посолити і поперчити. Все змішати, щоб вийшло тісто як на оладки. Сковороду злегка змастити олією і випікати в ній млинці.
Тісто при цьому потрібно просто розмазати ложкою по сковороді, щоб млинці не вийшли занадто товстими. Обсмажуємо з двох сторін
Повинно вийти біля 5 млинців.
Готуємо соус
У майонез додаємо пропущений через прес часник і перемішуємо. Помідори нарізаємо кружечками як можна тонше і збираємо торт: млинець змащуємо майонезом
не надто густо, зверху розкладаємо кружальця помідорів, потім знову млинець і так кожен шар.
Верхній шар просто прикрашаємо майонезом, помідором і кільцями зеленої цибулі. Готовий торт прибираємо в холодильник на півгодинки, але якщо дуже хочеться, є його можна і відразу.
ГОТУЄМО З НАМИ
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце