Як приготувати лисички: смачні ідеї

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
З лисичок можна приготувати неймовірно смачні і ароматні страви: соус, лисички в сметані, свинячі битки з грибами.
Зберегти в кулінарну книгу

Лисички, смажені в сметані

Складові:

  • Лисички – 400 г;
  • Цибуля – 1 шт .;
  • Сметана – 150 мл;
  • Вершкове масло, сіль – за смаком

Як приготувати лисички в сметані

  1. Очищаємо, миэмо лисички, великі гриби ріжемо на частини, маленькі залишаємо як є.
  2. Відварюємо лисички в підсоленій воді 10 хвилин після початку кипіння.
  3. Нарізаємо дрібно цибулю.
  4. Обсмажуємо на середньому вогні цибулю до прозорості. Цибуля  не повинна стати золотистою
  5. Додаємо лисички і обсмажуємо все 10 хвилин.

Продовження рецепта тут.


Соус з лисичок

Складові:

  • Лисички – 100 г;
  • Цибуля – 20 г;
  • Вино – 20 мл;
  • Вершки – 100 мл;
  • Часник, зелень – за смаком

Як приготувати соус з лисичок

  1. Пательню з олією розігріваємо, викладаємо на неї ріпчасту цибулю, лисички й обсмажуємо до появи у цибулі характерного золотистого кольору. Додаємо часник, біле вино і випаровуємо рідину до тих пір, поки не зникне запах алкоголю, а потім вливаємо вершки і доводимо до густої консистенції.
  2. Перед подачею в соус додаємо дрібно нарізану зелень.

Свинячі битки в соусі з лисичок

Складові:

  • Свинина – 150 г;
  • Борошно – 20 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Сухарі панірувальні – 20 г;
  • Лисички – 100 г;
  • Лук – 20 г;
  • Вершки – 100 мл;
  • Вино біле – 20 мл;
  • Помідори черрі – 10 г;
  • Зелень петрушки – за смаком;
  • Зелень кропу – за смаком;
  • Базилік – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Сіль за смаком

Як приготувати свинячі битки з соусом з лисичок

  1. Свинячу вирізку нарізаємо скибочками, відбиваємо, солимо, перчимо.
  2. Яйця збиваємо вінчиком.
  3. Зелень, цибулю дрібно нарізаємо, часник подрібнюємо.
  4. Свинину паніруємо в борошні, яйцях, сухарях і обсмажуємо в сковороді або у фритюрі на олії 5-7 хвилин, а потім відправляємо на 10 хвилин в духовку.

Продовження рецепта – тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Тушкована картопля з грибами
Смажена картопля з часником
Плов з м’ясом: рецепт приготування
Паста Карбонара без вершків
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею