Як приготувати лисички: смачні ідеї

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
З лисичок можна приготувати неймовірно смачні і ароматні страви: соус, лисички в сметані, свинячі битки з грибами.
Зберегти в кулінарну книгу

Лисички, смажені в сметані

Складові:

  • Лисички – 400 г;
  • Цибуля – 1 шт .;
  • Сметана – 150 мл;
  • Вершкове масло, сіль – за смаком

Як приготувати лисички в сметані

  1. Очищаємо, миэмо лисички, великі гриби ріжемо на частини, маленькі залишаємо як є.
  2. Відварюємо лисички в підсоленій воді 10 хвилин після початку кипіння.
  3. Нарізаємо дрібно цибулю.
  4. Обсмажуємо на середньому вогні цибулю до прозорості. Цибуля  не повинна стати золотистою
  5. Додаємо лисички і обсмажуємо все 10 хвилин.

Продовження рецепта тут.


Соус з лисичок

Складові:

  • Лисички – 100 г;
  • Цибуля – 20 г;
  • Вино – 20 мл;
  • Вершки – 100 мл;
  • Часник, зелень – за смаком

Як приготувати соус з лисичок

  1. Пательню з олією розігріваємо, викладаємо на неї ріпчасту цибулю, лисички й обсмажуємо до появи у цибулі характерного золотистого кольору. Додаємо часник, біле вино і випаровуємо рідину до тих пір, поки не зникне запах алкоголю, а потім вливаємо вершки і доводимо до густої консистенції.
  2. Перед подачею в соус додаємо дрібно нарізану зелень.

Свинячі битки в соусі з лисичок

Складові:

  • Свинина – 150 г;
  • Борошно – 20 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Сухарі панірувальні – 20 г;
  • Лисички – 100 г;
  • Лук – 20 г;
  • Вершки – 100 мл;
  • Вино біле – 20 мл;
  • Помідори черрі – 10 г;
  • Зелень петрушки – за смаком;
  • Зелень кропу – за смаком;
  • Базилік – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Сіль за смаком

Як приготувати свинячі битки з соусом з лисичок

  1. Свинячу вирізку нарізаємо скибочками, відбиваємо, солимо, перчимо.
  2. Яйця збиваємо вінчиком.
  3. Зелень, цибулю дрібно нарізаємо, часник подрібнюємо.
  4. Свинину паніруємо в борошні, яйцях, сухарях і обсмажуємо в сковороді або у фритюрі на олії 5-7 хвилин, а потім відправляємо на 10 хвилин в духовку.

Продовження рецепта – тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закритий пиріг з сиром і цибулею-порей
Царські котлети
Рецепти гарячого на Новий рік — 3 ідеї
Готуємо піцу: 3 класичних рецепти
Піца за 15 хвилин: ТОП-3 рецепти
Котлети із готового фаршу
Булгур з овочами
Домашні голубці: 5 варіацій
Свинячі реберця від Ігоря Місевича (МастерШеф)
5 рецептів ситних і корисних запіканок
Рибні страви, які будуть по кишені кожному
Цвітна капуста у вершковому соусі
Котлети із капусти
Грецький пиріг зі шпинатом
Курячий сальтисон у мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019