Як приготувати лисички: смачні ідеї

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
З лисичок можна приготувати неймовірно смачні і ароматні страви: соус, лисички в сметані, свинячі битки з грибами.
Зберегти в кулінарну книгу

Лисички, смажені в сметані

Складові:

  • Лисички – 400 г;
  • Цибуля – 1 шт .;
  • Сметана – 150 мл;
  • Вершкове масло, сіль – за смаком

Як приготувати лисички в сметані

  1. Очищаємо, миэмо лисички, великі гриби ріжемо на частини, маленькі залишаємо як є.
  2. Відварюємо лисички в підсоленій воді 10 хвилин після початку кипіння.
  3. Нарізаємо дрібно цибулю.
  4. Обсмажуємо на середньому вогні цибулю до прозорості. Цибуля  не повинна стати золотистою
  5. Додаємо лисички і обсмажуємо все 10 хвилин.

Продовження рецепта тут.


Соус з лисичок

Складові:

  • Лисички – 100 г;
  • Цибуля – 20 г;
  • Вино – 20 мл;
  • Вершки – 100 мл;
  • Часник, зелень – за смаком

Як приготувати соус з лисичок

  1. Пательню з олією розігріваємо, викладаємо на неї ріпчасту цибулю, лисички й обсмажуємо до появи у цибулі характерного золотистого кольору. Додаємо часник, біле вино і випаровуємо рідину до тих пір, поки не зникне запах алкоголю, а потім вливаємо вершки і доводимо до густої консистенції.
  2. Перед подачею в соус додаємо дрібно нарізану зелень.

Свинячі битки в соусі з лисичок

Складові:

  • Свинина – 150 г;
  • Борошно – 20 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Сухарі панірувальні – 20 г;
  • Лисички – 100 г;
  • Лук – 20 г;
  • Вершки – 100 мл;
  • Вино біле – 20 мл;
  • Помідори черрі – 10 г;
  • Зелень петрушки – за смаком;
  • Зелень кропу – за смаком;
  • Базилік – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Сіль за смаком

Як приготувати свинячі битки з соусом з лисичок

  1. Свинячу вирізку нарізаємо скибочками, відбиваємо, солимо, перчимо.
  2. Яйця збиваємо вінчиком.
  3. Зелень, цибулю дрібно нарізаємо, часник подрібнюємо.
  4. Свинину паніруємо в борошні, яйцях, сухарях і обсмажуємо в сковороді або у фритюрі на олії 5-7 хвилин, а потім відправляємо на 10 хвилин в духовку.

Продовження рецепта – тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Печеня із курки в горщиках (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік