Вареники на пару з ревенем


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Читайте, як приготувати вареники на пару з оригінальною начинкою з ревеню

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Для тіста
Молоко500мл
Дріжджі10г
Цукор1ч.л.
Сіль0.25ч.л.
Борошно3склянки
Для начинки
Стебли ревеню15шт
Корицяза смаком
Цукорза смаком
Лимонза смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний тарт з ревенем

Готуємо тісто для вареників на пару з ревенем

  1. У теплому молоці розчиняємо дріжджі, цукор, сіль і трохи кориці.
  2. Поступово починаємо всипати борошно і замішуємо м’яке тісто.
  3. Залишаємо його на 15-20 хвилин.

Готуємо вареники на пару з ревенем

  1. Ревінь очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Частину ревеню відкладаємо для приготування соусу.
  2. Тісто ділимо на невеликі порції і формуємо невеликі коржі.
  3. На середину кожного коржика кладемо чайну ложку цукру, а зверху – ревінь.

Формуємо вареники і готуємо на пару до готовності.

ГОТУЄМО З НАМИ
Вареники з ягодами від Миколи Тищенка

Готуємо соус з ревеня

  1. З води і цукру (1: 1) варимо цукровий сироп.
  2. Додаємо відкладений ревінь, корицю і трохи лимонного соку (за смаком).
  3. Варимо сироп, поки ревінь не стане м’яким.

Готові вареники на пару з ревенем подаємо з соусом.

Тонкощі приготування вареників на пару з ревенем

  • Готуючи вареники з ягодами, завжди кладіть на тісто спочатку цукор, а вже зверху ягоди – тоді сік з ягід НЕ витече.
  • Якщо у вас залишилося тісто, пересипте його борошном і зберігайте в поліетиленовому пакеті.

ГОТУЄМО З НАМИ
Суп з ревеню



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Піца з овочами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити