Литовська окрошка з фаршем і сметаною

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші страви
Окрошка з додаванням обсмаженого фаршу - литовський варіант традиційного холодного супу
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Хлібний квас1000 мл
Зелена цибуля100 г
Фарш500 г
Сметана100 г
Огірок2 шт
Яйця2 шт
Цибуля1 шт
Майонез за смаком
Часник за смаком
Перець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати литовську окрошку

  1. М’ясний фарш обсмажуємо в олії, в цей же час дрібно нарізаємо цибулю і додаємо в фарш під час обсмажування. Коли цибуля підзолотиться, вимикаємо вогонь і даємо фаршу охолонути.
  2. Яйця варимо вкруту і нарізаємо середнім кубиком, як і огірки.
  3. Дрібно рубаємо зелений лук і змішуємо все разом.
  4. Заливаємо фарш, цибулю, огірки і яйця холодним квасом.

Для заправки дрібно рубаємо часник і змішуємо його з майонезом. Розливаємо окрошку по тарілках і кладемо в кожну по 1 ст.л. заправки.

ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка від Ігоря Місевича

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп з печерицями
Холодний борщ з квасолею
Гарбузовий суп-пюре з вершками
Сочевичний суп
Борщ у мультиварці
Сочевичний суп з м’ясом
Зелений борщ зі щавлем, яйцем і телятиною
Червоний борщ з буряком
Квасолевий суп з м’ясом по-арабськи
Рисовий суп зі свининою
Місо суп за класичним рецептом
Курячий суп з макаронами
Томатний суп з сиром
Борщ зі свининою в мультиварці
Сирний суп з ковбасою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти