Литовська окрошка з фаршем і сметаною

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші страви
Окрошка з додаванням обсмаженого фаршу - литовський варіант традиційного холодного супу
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Хлібний квас1000 мл
Зелена цибуля100 г
Фарш500 г
Сметана100 г
Огірок2 шт
Яйця2 шт
Цибуля1 шт
Майонезза смаком
Часникза смаком
Перецьза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати литовську окрошку

  1. М’ясний фарш обсмажуємо в олії, в цей же час дрібно нарізаємо цибулю і додаємо в фарш під час обсмажування. Коли цибуля підзолотиться, вимикаємо вогонь і даємо фаршу охолонути.
  2. Яйця варимо вкруту і нарізаємо середнім кубиком, як і огірки.
  3. Дрібно рубаємо зелений лук і змішуємо все разом.
  4. Заливаємо фарш, цибулю, огірки і яйця холодним квасом.

Для заправки дрібно рубаємо часник і змішуємо його з майонезом. Розливаємо окрошку по тарілках і кладемо в кожну по 1 ст.л. заправки.

ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка від Ігоря Місевича

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Проста окрошка на кефірі
Грибний суп: вегетаріанський рецепт
Гороховий суп
Як приготувати простий суп харчо?
Зелений борщ: класичний рецепт
Крем-суп зі шпинату
Суп з фрикадельками
Суп харчо
Борщ: класичний рецепт
Солянка
Французький суп із зеленим горошком
Полуничний суп із шампанським
Зелений борщ зі щавелем та шпинатом
Солянка: покроковий рецепт
Окрошка з ковбасою «Міська»
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)