Суп Том ям

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Тайська кухня
Том ям - це кисло-гострий суп на основі курячого бульйону з креветками, куркою, рибою або іншими морепродуктами. Читайте рецепт Том ям, самого популярного тайського супу
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Креветки очищені500 г
Гриби100 г
Цибуля2 шт
Часник5 зубчиків
Рослинна олія4 ст.л.
Лимон1 шт
Корінь імбира (1 см)1 шт
Курячий бульйон400 мл
Вершки400 мл
Перець чилі1 шт
Цукор1 ст.л.
Лимонний сік2 ст.л.
Чорний мелений перець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати Том ям: рецепт

  1. Цибулю і часник очищаємо, дрібно нарізаємо.
  2. Перець чилі нарізаємо кільцями.
  3. Обсмажуємо по черзі цибулю, часник і чилі на рослинній олії. Все перемішуємо, подрібнюємо міксером і знову смажимо.
  4. Цедру лимона й корінь імбиру натираємо на тертці. Додаємо в масу разом з лимонним соком і цукром. Трохи обсмажуємо та знімаємо з вогню.
  5. Гриби очищаємо й нарізаємо. Доводимо до кипіння курячий бульйон, додаємо вершки і 2 ст.л. отриманої пасти. Варимо на середньому вогні протягом 2 хвилин. У суп додаємо гриби і креветки. Варимо ще 5 хвилин. Том ям готовий!

Читайте також: Куксі: рецепт корейського супу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Цибулевий суп з сиром
Рисовий суп
Курячий суп з вермішеллю
Місо суп
Томатний суп-пюре
Суп з галушками
ТОП-3 рецепта грибного крем-супу
Суп з грибами
Гарбузовий суп – рецепт покроковий
Суп з галушками по-українськи
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Овочевий суп з цукіні і зеленим горошком
Гороховий суп з копченостями
Суп з фрикадельками і вермішеллю – покроковий рецепт приготування
Зелений борщ з томатом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму