ГОТУЄМО З НАМИ
Гасконське лечо з кабачками
Як приготувати оладки з кабачків в духовці
1. Кабачки і цибулю натираємо на крупній тертці й віджимаємо зайвий сік. В отриману масу всипаємо борошно, вливаємо молоко, додаємо яйце, солимо, перчимо та добре перемішуємо.
2. Кабачкове тісто ложкою викладаємо на деко, застелене пергаментом, формуючи оладки.
3. Випікаємо кабачкові оладки в розігрітій до 200 градусів духовці, приблизно 15-20 хвилин. Щоб оладки вийшли рум’яними з обох сторін, акуратно перевертаємо їх лопаткою і ставимо знову в духовку на 7-10 хвилин.
Подавайте оладки з кабачків з маложирною сметаною, класичним йогуртом із зеленню або домашнім майонезом.