ГОТУЄМО З НАМИ
Пряна окрошка на кефірі
Як приготувати окрошку на квасі
Продукти для окрошки на квасі
1. Варимо міцний бульйон: куряче філе заливаємо водою (вона повинна його повністю покрити), додаємо перець, лавровий лист і сіль. Варимо до готовності курки. Після філе виймаємо з бульйону, бульйон проціджуємо і охолоджуємо
Не лякайтеся кількості спецій і солі, які кладуться в бульйон – він повинен вийти дуже насиченим
2. Нарізаємо дрібними кубиками відварені картопля, яйця і куряче філе
ГОТУЄМО З НАМИ
Окрошка від Ігоря Місевича
3. Очищуємо від шкірки огірки і нарізаємо дрібними кубиками
4. Перебиваємо в пюре зелень
5. Все складаємо в каструлю
6. Вливаємо бульйон і квас. За смаком солимо і перчимо. Ставимо окрошку в холодильник, щоб охолола
Подаємо окрошку на квасі зі сметаною!
Окрошка по-татарськи на квасі готова!
ГОТУЄМО З НАМИ
Квас від Ігоря Місевича