Сирний суп: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати сирний суп? Виявляється, що приготувати відмінний сирний крем-суп не так вже й складно, впоратися з ним не стане проблемою для жодної господині! Гаряча ніжна емульсія з сиру та бульйону – це просто свято французької кухні. Покроковий рецепт сирного супу ви знайдете в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • курячий бульйон – 500 мл
  • сир – 75 г
  • біле сухе вино – 75 мл
  • пшеничне борошно – 1 ст. л.
  • яєчний жовток – 2 шт.
  • вершкове масло – 30 г
  • сметана – 2 ст. л.
  • часникова олія – ​​1 ст. л.
  • мускатний горіх (порошок) – на кінчику ножа
  • петрушка для прикраси
  • багет – 1 шт.
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Багет наріжте тонкими скибочками, змастіть їх часниковим маслом і відправте в попередньо розігріту духовку на 5-10 хвилин.
  2. Масло розтопіть в середній каструлі. Додайте борошно і злегка її обсмажте.
  3. Влийте в каструлю гарячий курячий бульйон. Збийте вінчиком, аби не залишилося грудочок.
  4. Додайте вино. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть ще протягом 5 хвилин. Після зніміть з вогню.
  5. Сир натріть на тертці та відправте в суп. Добре перемішайте страву, поки весь сир не розплавиться.
  6. Яєчні жовтки з’єднайте зі сметаною. Перемішайте отриману масу і влийте її в суп. Активно помішуйте все вінчиком.
  7. Додайте мускатний горіх. Посоліть і поперчіть.
  8. Трохи прогрійте суп. Перед подачею прикрасьте гілочкою петрушки та грінками.

Читайте також: Морквяний суп «Капучино»

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти